Productnieuws

Nieuw assortiment boilers voor Masterwatt

Warm water in woonhuizen, maar ook in utiliteit is essentieel voor het comfort van de gebruikers. Om in alle vragen te kunnen voorzien, heeft Masterwatt een nieuw assortiment boilers- en buffervaten van OSO Hotwater.

Het assortiment

Het assortiment boilers- en buffervaten bestaat uit een grote verscheidenheid aan typen en inhoudsmaten. Denk hierbij aan boilers voor huishoudelijk warm water tot industriële boilers en tapwatervaten. Alle vaten zijn vervaardigd van hoogwaardig rvs 444 en hebben alle aansluitingen netjes weggewerkt onder de kap van de boiler.

Direct gestookte, elektrische boilers

De grootste productgroep is die van de direct gestookte, elektrische boilers. Het assortiment boilers voor huishoudelijk gebruikt telt vijf verschillende varianten met diverse inhoudsmaten.

Zo zijn er de Saga Standard en de Saga Xpress (150,200, 300l). Het grote verschil tussen deze boilers is, dat de Saga Xpress tot drie keer sneller het water verwarmd dan de reguliere Saga boiler. Dit komt door middel van zijn twee verwarmingselementen. Ze wisselen elkaar af tijdens het opwarmen, waardoor er altijd warm water in de boiler aanwezig is.

Een unieke variant in deze range is de Saga Industrial(300l). Zoals de naam al doet vermoeden is deze boiler met zijn C5 klasse extreem corrosiebestendig, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Dit maakt deze boiler uitstekend toepasbaar in zowel de agrarische als de industriële sector.

Voor “huis, tuin en keuken” gebruik is er de “Wally” boiler. De kleine diameter maakt hem geschikt om vrijwel overal te plaatsen. De boiler kan zowel staand als aan de wand worden gemonteerd (30, 50, 80 en 100 liter). 

Overige boilers

Naast de traditionele elektrische boilers, is er een legio aan opties:

  • Elektrische boilers tot 10.000 liter (op aanvraag)
  • Tapwatervaten tot 10.000 liter (op aanvraag)
  • Indirect gestookte boilers (200, 250 of 300 liter)
  •  Buffervaten (tot 2000 liter)

Ook is er de mogelijkheid om de vaten in multi opstelling te plaatsen. Zo is bijna elk tapwatervraagstuk op te lossen met één of meerdere boilers of buffers van Masterwatt.

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag over een van de producten van Masterwatt en de mogelijkheden? Wij adviseren je graag!

Neem contact op met een van de adviseurs via 085-303 7450

Of stuur een e-mail naar info@masterwatt.com

Bekijk het assortiment