Productnieuws

Voordelen van de climaVAIR

Lees hier de voordelen van een airco voor jou en jouw klant! Maar eerst een fun fact: wist je dat de eerste airco's werden getest door de koelte-output te vergelijken met de grootte van een blok ijs? Inmiddels werkt koeling met een lucht-luchtpomp, zoals de Vaillant climaVAIR, waarmee gericht en duurzaam gekoeld of verwarmd kan worden. Samen met deze voordelen geniet jij bovendien van een breed prijs-kwaliteit assortiment en jouw klant van maximaal comfort. 

Voordelen voor jou

Assortiment. Met de mono-split voor een enkele kamer of multi-split voor meerdere kamers, kun je de wensen van jouw klant waarmaken voor koelen of verwarmen! Voor binnen is er keuze uit een wandunit, vloerplafondunit of plafondcasette. 

Installatie. De climaVAIR heeft een eenvoudige en snelle installatie. Daarnaast plaats jij de buitenunit waar jij wil met een kabellengte van 25 meter! 

ACTIE! Geniet nu naast alle voordelen van een scherpe prijsverlaging tot wel 12% per set! Én profiteer van Rensa's 4+1 actie! Bij aankoop van 4 climaVAIR buitenunits krijg je een extra gratis unit erbij. Koele deal! 

Voordelen voor jouw klant

Energiebesparing. Met een A+++ label koelt en verwarmt jouw klant duurzaam en goedkoop. 

Comfort en betrouwbaarheid. De climaVAIR heeft veel features om maximaal comfort te bieden, zoals een nachtmodus. Daarnaast reinigt de actieve ionisator de lucht van bacteriën en vochtigheid voor ideale luchtkwaliteit. 

Bedienen op afstand

Met de Connect internetmodule kan de klant zelfs de airco aanzetten voor thuiskomst via de myVAILLANT app. En jij kunt hiermee de installatie monitoren en beheren op afstand! 

Bekijk het assortiment