Productnieuws

Ontdek de slimme combinatie van RDG200-ruimteregelaars en 6-weg PICV van Siemens voor ultiem comfort en energie-efficiëntie!

Siemens' RDG200 KNX-ruimteregelaars bieden een veelzijdige oplossing voor het regelen van niet alleen de temperatuur, maar ook vochtigheid en CO2-niveaus in diverse gebouwen, variërend van appartementen tot scholen en kantoren. Wat deze regelaars nog veelzijdiger maakt, is hun vermogen om 6-weg drukonafhankelijke regelafsluiters (PICV) aan te sturen. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor dynamisch hydraulisch balanceren, wat resulteert in een optimale afstemming van de verwarmings- en koelingsbehoeften van een gebouw, zonder de complexiteit van traditionele hydraulische berekeningen.

De gratis PCT GO-app, met Near Field Communication (NFC)-technologie, maakt de installatie en configuratie van de RDG200-regelaars een fluitje van een cent. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je de regelaars vooraf instellen en ze vervolgens snel in bedrijf nemen, zelfs terwijl ze nog in de verpakking zitten en niet zijn aangesloten op stroom. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de verstoring van lopende installaties of bouwactiviteiten.

De combinatie van RDG200-ruimteregelaars en 6-weg PICV's biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook aanzienlijke energiebesparingen. Door het hydraulische systeem dynamisch te balanceren, blijft de flow in de installatie consistent, zelfs bij wijzigingen in de configuratie van het gebouw. Dit resulteert in een efficiëntere werking van het HVAC-systeem en kan leiden tot energiebesparingen tot wel 30% in renovatieprojecten en nieuwe gebouwen.

Bekijk de RDG200

Bekijk de 6-weg PICV