Werk BIM proof met Rensa's actuele database

Rensa stelt je in staat om volledig BIMproof te werken. Door gebruik te maken van onze actuele BIM database beschik je altijd over de meest actuele en specialistische modellen die je kunt gebruiken binnen jouw Stabiplan software.
 

Heb je een BIM project aangenomen, dan helpt Rensa met het virtuele 3D model. Rensa levert de data om jouw Revit family’s en 3D-dwg’s te kunnen genereren. Door aan deze productinformatie ook handelsinformatie op artikelniveau toe te voegen wordt de materiaallijst van de installatie direct een bestellijst, die tevens voorzien is van Rensa artikelnummers.

Naast de StabiCAD PLUG-IN heeft ook ITANNEX een PLUG-IN naar de handelsinformatie van Rensa.

Zo maak je er gebruik van

Om onze BIM-productdatabases te kunnen downloaden dien je een login voor Rensa.nl te hebben. Na het inloggen zijn de databases te downloaden. Bovendien tref je er een gebruiksaanwijzing aan waarin duidelijk staat beschreven hoe onze bestanden gebruikt kunnen worden binnen jouw eigen Stabiplan software.

Indien je gebruiker bent van andere software dan Stabiplan, dan kun je veelal via een omweg de plug-in gebruiken. Rensa Techniek helpt je hier graag verder mee.

Dit is jouw voordeel

Door te werken met BIM data kunnen er geen misverstanden of verschillende definities van bouwdelen ontstaan. Dat voorkomt fouten en langs elkaar heen werken. Natuurlijk heeft dit veel voordelen, maar het is wel van belang dat de input up-to-date is. Door te werken met de artikeldata van Rensa weet je zeker dat je altijd met de meest recente BIM modellen (LOD 400) werkt en optimaal BIMproof bezig bent!