KSB Nederland

KSB (opgericht in 1871) heeft zich in ruim 135 jaar ontwikkeld tot een multinational, die met een breed scala innovatieve pompen, afsluiters, automatisering, service en complete hydraulische systemen behoort de KSB groep wereldwijd tot de absolute top.
 

KSB Nederland biedt een gevarieerd leveringsprogramma: van pompsystemen voor privé-regenwatergebruik tot aan zware pompen voor de procesindustrie en ketelvoedingpompen voor grote centrales. Het afsluiterprogramma kent vele verschillende uitvoeringen, grootten en materialen, waarmee een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden wordt afgedekt.

Ruim 70 medewerkers zetten zich in Nederland dagelijks in voor de beste service voor klanten, omvangrijke dienstverlening en verkoopadvies. De ingenieurs en technici beschikken over jarenlange ervaring met zowel KSB producten als producten van andere producenten. Om klanten op locatie optimaal te kunnen bedienen, beschikt KSB Nederland ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord.