Brink Climate Systems

Brink Climate Systems streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creëren. Met oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding bereiken zij dit. Dit doet Brink Climate Systems door hun kennis toe te passen en met je mee te denken over complexe installatievragen.
 

Brink Climate Systems beschikt over specifieke kennis zodat gestelde doelen behaald worden en voldoen aan gestelde normen in de wet. 

Bij Brink Climate Systems gelooft men in het creëren en zorgeloos genieten van een comfortabele thuisomgeving. Brink Climate Systems streeft ernaar voor mensen een persoonlijk en slim thuis te creëren.

Tekst gaat verder onder de video. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Een hoge kwaliteit van de producten en diensten is voor Brink Climate Systems belangrijk. Zij willen namelijk het beste voor de eindgebruikers en dat mag de eindgebruiker merken, tenslotte is Brink een A-merk. Naast kwaliteit is ook milieu een belangrijk aspect. Brink Climate Systems zijn vóór duurzaam ondernemen, daarom zijn wij ook op het gebied van milieumanagement actief.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben zij een kwaliteitsmanagementsysteem die voldoet aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Brink gebruikt de norm om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. Daarnaast stelt de norm dat ze moeten voldoen aan de op de product gestelde wet- en regelgeving.