Fieldpiece

Het begon allemaal in de garage, in 1990.  Rey Harju had een visie voor een multimeter met afneembare koppen die technici konden verwisselen om verschillende metingen te doen. Er was niets vergelijkbaars op de markt.  

Toen Rey op een dag tijdens het rijden van zijn werk naar huis op het idee kwam, wist hij dat technici in het veld behoefte hadden aan dit veelzijdige, flexibele en uitbreidbare instrument dat meerdere diagnostische tests kon uitvoeren. Dus begon Rey aan de ontwikkeling van dit instrument. En in 1990, na drie jaar van testen, ontwikkelen en verfijnen in zijn garage, was de HS24 multimeter geboren en daarmee Fieldpiece. Sindsdien is Fieldpiece doorgegaan met het ontwikkelen van baanbrekende technologie.  

Makkelijker, sneller en beter met de juiste tools

De focus ligt altijd op HVACR test & gereedschap, dat het werk van installateurs makkelijker, sneller en beter maakt met de juiste tools. Enkele voorbeelden hiervan zijn de SMAN® Digital Manifold, die de manier waarop technici werken voorgoed heeft veranderd. Maar ook onze draadloze Job Link® System-sondes, die het testen eenvoudiger maken. En een groot aantal meters en detectoren die de industrie blijven bepalen. Hierbij leren we graag van HVAC-technici, zij wijzen ons de weg naar nieuwe topproducten. 

Het dagelijkse werk van de HVACR installateur, de hoge werkdruk en BRL100: Fieldpiece denkt met je mee! 

In 2017 hebben we onze wereldwijde aanwezigheid uitgebreid en zijn we inmiddels met ons Europese hoofdkantoor en magazijn in Nederland gevestigd. Meer weten over Fieldpiece? Bezoek de website.

Bekijk het assortiment van Fieldpiece