Honeywell

Honeywell Home, specialist in verwarmingsregelaars, werd opgericht in 1885 en de laatste 130 jaar is het bedrijf door middel van innovatie verder opgebouwd met het doel het levenscomfort van mensen te verhogen. Woningen en gezinnen vormen de spil waarom alles wat Honeywell maakt draait. Ze geloven echt dat Honeywell Home-producten, door het wegnemen van kleine ongemakken en moeilijkheden, het leven van een gezin gemakkelijker kunnen maken. Mensen kunnen onbezorgd genieten van het leven.
 

Vertrouwd portfolio continu vernieuwen

Honeywell is een marktleider op het gebied van wooncomfort en veiligheid, en kent de behoeften van consumenten en installateurs als geen ander. 'We zijn trots op ons Honeywell-portfolio, dat binnen Resideo, de naam achter Honeywell, continu vernieuwd wordt. We zijn enthousiast over onze toekomst als Resideo: het bedrijf dat in elke woning de juiste balans vindt in comfort, veiligheid en besparing én alle apparaten zo slim mogelijk met elkaar laat samenwerken.'

Ontdek het gemak en de controle

Resideo ziet veel kansen om de complexe systemen in moderne huizen op een eenvoudige. intuïtieve manier met elkaar te verbinden. De technologie geeft mensen een groter gevoel van veiligheid en is energiebesparend. Daarbij ervaren zij gemak en controle als nooit tevoren.