IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering is toonaangevend leverancier van een reeks producten en diensten waarmee je alles perfect geregeld krijgt, die de efficiëntie verhogen en de initiële en lopende kosten verlagen dankzij baanbrekende en betrouwbare HVAC-oplossingen.
 

Het realiseren en onderhouden van de meest kostenefficiënte, betrouwbare en functionele HVAC-installaties, vormt de basis van de missie van IMI Hydronic Engineering. Door de jarenlange ervaring hebben zij een schat aan kennis vergaard die zij graag met klanten delen.

Vertrouwde merken waarmee je alles geregeld krijgt

  • IMI is marktleider op het vlak van regel- en inregeltechnologie voor een perfect binnenklimaat.
     
  • IMI biedt een ongeëvenaard aanbod van oplossingen voor drukbehoud, vuilafscheiding en ontgassing – multifunctioneel, duurzaam en gunstig voor de levensduur van het systeem.
     
  • IMI is de nummer 1 in Europa voor thermostatische regeloplossingen – met meer dan 120 eenvoudig te installeren afsluitertypes, vernieuwende, kwalitatief hoogstaande ontwerpeigenschappen en een reeks thermostatische regelelementen, thermostaten en aanverwante producten, kortom een assortiment dat specifieke behoeften kan invullen.