Watts

Watts Benelux (voorheen Watts Industries Europe en Watts Ocean) is de Europese divisie van Watts Water Technologies Inc. Watts is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van producten die bijdragen aan comfort en veiligheid op het gebied van waterkwaliteit voor huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen.
 

Opgericht door Joseph Watts in 1874 in New England (VS), ontwikkelde Watts oorspronkelijk drukregelaars voor industriële toepassingen. 145 jaar later is Watts Water Technologies uitgegroeid tot een vooraanstaande beursgenoteerde multinationale onderneming. De drijfveer is het ontwikkelen en vervaardigen van producten die het comfort en veiligheid van mensen alsook de kwaliteit en bescherming van het water bevorderen. 

De drang om voortdurend te innoveren, maakt dat Watts de ideale industriële partner in verwarming, sanitair, terugstroom-beveiliging, instrumentatie en elektronica.

Watts Water Technologies levert oplossingen voor drinkwatergebruik die comfort en veiligheid van mensen bevorderen en de kwaliteit, duurzaamheid en regelbaarheid verzekeren in:

  • Drinkwaterleidingen
  • Klimaatbeheerssystemen
  • Gastoevoersystemen

Watts Water Technologies wil een waardevolle partner zijn in co-engineering en productie voor groothandel, OEM en retail. Watts-Water-Technologies-Benelux-Nederland is dichtbij en voegt waarde toe. Daarnaast heeft Watts Water Technologie kwaliteitsproducten en een breed assortiment.