Productnieuws

Een optimaal draaiende installatie tegen minimale kosten

Van het kiezen van de juiste klimaatoplossing tot het opstarten, monitoren en onderhouden ervan; Daikin ondersteunt je graag. Ook als je geen Daikin-installatie hebt, kun je gebruikmaken van de diensten van Daikin Service. De brede ervaring van onze hoog gekwalificeerde specialisten, helpdeskmedewerkers en servicemonteurs maakt dit mogelijk.

Het waarborgen van een goed binnenklimaat en besparen van energie gaat verder dan alleen het aanschaffen en installeren van een systeem. Als expert in klimaatinstallaties staat Daikin voor jou klaar om je installaties onder optimale condities te laten werken. Daarvoor biedt Daikin Service een breed scala aan diensten, zoals o.a. inbedrijfstelling, monitoring, onderhoud, reparaties, project support, onderdelen en meer.

Een goed onderhouden installatie levert je de volgende voordelen:
•    Het energieverbruik blijft minimaal, doordat de installatie onder optimale condities blijft draaien.
•    De levensduur van jouw Daikin-installatie wordt hierdoor verlengd.
•    Je kan er zeker van zijn dat jouw installatie voldoet aan de laatste eisen op het gebied van wet- en regelgeving.

Daikin inbedrijfstellingsservice

Daikin Service assisteert installateurs bij het inbedrijfstellen van Daikin systemen. Dit gaat niet om de installatiewerkzaamheden, maar om begeleiding bij het opstarten, testen en inregelen van de installatie. Hiermee ben je verzekerd van de meest efficiënte werking van het systeem.

Mocht je meer informatie wensen over het inbedrijfstellen van Daikin systemen, neem dan op met een van onze collega's van Daikin Service op telefoonnummer 088 324 54 90 of stuur een e-mail naar service@daikin.nl.