Productnieuws

Walraven Dakmontage Oplossingen: Jouw uitdaging. Onze expertise.

Als gevolg van de toenemende complexiteit als het gaat om dakmontage installaties, kom je wellicht een vraagstuk tegen waar je zelf niet uitkomt. Dit is waar Walraven jou graag te hulp schiet! De dakmontage oplossingen van Walraven besparen tijd en kosten en zijn veilig, duurzaam en niet-penetrerend.

Walraven heeft ruime ervaring in het ontwerpen en leveren van een breed scala aan dakinstallaties. Ons volledig modulaire systeem biedt een reeks oplossingen voor platte en lage daken met tijd- en kostenbesparende onderdelen. Zo is de BIS Yeti® 335 Frame Set geschikt voor ondersteuning voor dit type daken en geschikt voor gangbare modellen van onder andere airco’s en ventilatiesystemen. Deze complete set heeft een antislip trillingdempermat, een voorgedefinieerd draagvermogen waardoor er geen berekening nodig is en maakt onderdeel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Hierdoor is de frame set geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is het zeer corrosiebestendig (doorstaat min. 1.000 uur zoutsproeitest met max. 5% roodroest volgens ISO 9227).

Daarnaast is onlangs aan het assortiment Dakmontage Oplossingen het BIS Yeti® 130 Montagesysteem toegevoegd. Dit modulaire systeem is speciaal geschikt voor ondersteuning van lichte dakinstallaties en biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor verschillende toepassingen.

Naast de veelzijdige dakmontage oplossingen biedt Walraven technisch advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot de installatie ter plaatse; voor een volledige projectondersteuning!

Link voor meer informatie: https://www.walraven.com/nl/dakmontage/