Gratis het hele assortiment van Rensa op zak met de Servicewijzer

Servicewijzer: Gratis Rensa's hele assortiment op zak

Met de gratis Servicewijzer App van Rensa kun je in een paar stappen het benodigde cv-onderdeel vinden en bestellen. Met de app heb je inzicht in nagenoeg alle type ketels met bijbehorende onderdelen en service- of storingscodes. Met de artikelnummers, bruto- en nettoprijzen en voorraadinformatie heb je het volledige assortiment van Rensa op zak.
 
Open Servicewijzer

Hoe werkt het?

Het vinden van een onderdeel was nog nooit zo eenvoudig. Via de app kun je per merk en type cv-ketel eenvoudig stapsgewijs ieder onderdeel terugvinden.

Per cv-ketel is er een alfabetische onderdelenlijst van alle beschikbare onderdelen. Weet je niet de exacte benaming van het defecte onderdeel, raadpleeg dan de exploded view van de ketel. Daarmee kun je herleiden om welk onderdeel het precies gaat.

Gevonden? Dan kun je dit eenvoudig via de app bestellen.

Wat is jouw voordeel?

In handzaam formaat heb je met de Servicewijzer App de benodigde informatie ter beschikking over praktisch alle in gebruik zijnde cv-ketels in Nederland. Waar je vroeger een enorme stapel aan boekwerken nodig had, volstaat nu één mobiel apparaat.

Ter plaatse storingscodes uitlezen en zien welke onderdelen daarvoor nodig zijn? Geen probleem. De informatie is altijd actueel en je kunt direct de onderdelen bestellen.

Download de Servicewijzer


Klik op het logo van de juiste appstore (Android, iOS (Apple) of Windows Phone) en zet de Servicewijzer op jouw device.


Ontdek het op Google Play Ontdek het op Google Play Get it from Microsoft