Nieuws

Breekt de hybride warmtepomp dit jaar door?

Redactioneel

De combinatie warmtepomp en cv-ketel is energetisch een uitkomst voor veel woningen die de stap naar all-electric (nog) niet kunnen maken, maar wel verduurzaamd moeten worden.

Haal nu nóg meer voordeel uit de Panasonic warmtepompen

Productnieuws
Warmtepompen van Panasonic zorgen voor een efficiënte oplossing voor verwarming, koeling en warm tapwater. Het ruime assortiment van Panasonic biedt geschikte oplossingen voor elke woning. Daarnaast geven de Panasonic Mono Bloc R32-uitvoeringen je vele voordelen en verdien je daarbovenop nog eens additionele Rensa Rewards.
 

Nieuw – Rehau RAUTITAN stabil 50 + 63 voor het transport van grotere volumes water

Productnieuws

De alupex buis RAUTITAN stabil van Rehau is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen. Daarnaast overtuigt het leidingsysteem door zijn eenvoudige en betrouwbare installatie.

Op een gezond 2021!

Redactioneel

Rensa wenst jou en jouw familie een succesvol, maar bovenal, gezond 2021!

Coronavirus: Wij blijven je 'gewoon' van dienst, ook tijdens de lockdown

Bedrijfsnieuws

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, fabrikanten en medewerkers zijn voor Rensa topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en nemen doorlopend passende maatregelen. Wél kunnen wij je ook tijdens deze lockdown 'gewoon’ van dienst zijn zoals je dat van Rensa gewend bent.

Dit staat jou (en andere installateurs) te wachten in 2021

Redactioneel

Opkrabbelen, doorpakken en innoveren. Dat zijn de sleutelwoorden voor 2021. Rensa blikt terug op een bewogen jaar en kijkt alvast vooruit met een aantal trends en bevindingen.

De douchepijp-WTW opnieuw uitgevonden: Counter Flow VX

Productnieuws

Met zijn -door KIWA- vastgestelde rendement van 62,5% bij CW klasse 4/5/6 (12,5 l/min) zet de douchepijp-WTW VX2100 direct de toon.

En omdat er al genoeg grijze muizen zijn in het landschap der douche-WTW’s, gooit Counter Flow het roer om: in fris blauw, gecombineerd met crème wit, mag deze douchepijp gezien worden!
 

Uponor Smatrix Pulse: Individueel temperatuur regelen per ruimte

Productnieuws

Wil je het bestaande vloerverwarmingssysteem optimaliseren? Of ben je van plan het voor de eerste keer te installeren? Maak kennis met Uponor Smatrix Pulse. Het nieuwe gebruiksvriendelijke systeem voor individuele ruimtetemperatuurregeling dat maximaal comfort biedt en eenvoudig te bedienen is via de Uponor Smatrix Pulse app.

Totaaloplossing voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie

Productnieuws

De LWZ van STIEBEL ELTRON is één integrale oplossing voor alle installaties in de woning. De binnen opgestelde integraaloplossing haalt zijn energie uit de buitenlucht ten behoeve van verwarming, koeling en warm tapwater. De geïntegreerde WTW verzorgt de woningventilatie en houdt zo het energieverlies laag.

Warmtepomp en PVT panelen: een kansrijke combinatie

Productnieuws

Wil je een water/water warmtepomp toepassen, maar is een verticale bodembron geen optie? Kijk dan het webinar Warmtepomp en PVT panelen: een kansrijke combinatie van NIBE en Triple Solar terug. In dit gratis webinar gaan NIBE en Triple Solar nader in op de voordelen en toepassingsmogelijkheden van dit relatief nieuwe bronsysteem voor water/water warmtepompen.