Nieuws

Vooruitgang met MaxiPro training. Conex Bänninger is op een missie om een nieuwe generatie gecertificeerde MaxiPro installateurs te creëren.

Productnieuws

Conex Bänninger, marktleider op het gebied van innovatieve persfittingen voor airconditioning en koeling, heeft zijn online trainingsplatform vernieuwd met nieuwe en verbeterde functies.

NIEUW in het assortiment bij Rensa: Geberit PE!

Productnieuws

Bij Geberit zetten we regelmatig de bril van de installateur op. Door letterlijk mee te kijken in de dagelijkse praktijk, zien we het groeiende capaciteitsprobleem in de bouw. Dat inspireert ons om onze producten nog slimmer te maken. Zodat ze sneller en eenvoudiger geïnstalleerd kunnen worden en makkelijker zijn in gebruik.

Henco innoveert met nieuwe telescopische fitting

Productnieuws

Henco komt op de markt met de nieuwe, revolutionaire Pro-Fit telescopische fitting. Ontworpen voor buisdiameters van 16 en 20 mm, maakt deze fitting het mogelijk om twee meerlagenbuizen van gelijke diameter handmatig met elkaar te verbinden, zelfs zonder dat je de afstand tussen de buizen exact moet meten. Resultaat: een flexibele en veel snellere installatie.

Ulow-E: de nieuwe ventilo-radiator van Radson

Productnieuws

Ulow-E ventilo-radiator vergemakkelijkt de overgang naar (ultra-)lage temperatuurverwarming.

Bedrijfshal all-electric verwarmen en koelen

Productnieuws

Winterwarm maakt het mogelijk met de QSE Hybride Heater. Een unieke combinatie van warmtepomp met afgiftesysteem om duurzaam te verwarmen en te koelen, en een geïntegreerde elektrische booster voor extra warmte aan het begin van de dag.

PURECLASS: decentrale WTW-unit voor klaslokalen

Productnieuws

Deze hoog rendement en plug&play compacte plafond-onderbouw-unit is leverbaar is diverse uitvoeringen, zoals met ingebouwde condenspomp en ingebouwde voor- en of na-verwarmer. Montagevriendelijk door het lichte gewicht en de eenvoudig te plaatsen panelen.

Maak kennis met de NoShow

Productnieuws

Waar traditionele ventielen vaak een doorn in het oog zijn, is de NoShow bijna onzichtbaar. Dit vlak in te bouwen ventilatieventiel valt alleen op door een subtiele, kleine ventilatiecirkel. Het resultaat? Een strak design dat perfect opgaat in elk interieur.

De snelste manier om aan de energiewet te voldoen!

Productnieuws

Siemens biedt een breed assortiment aan intelligente ultrasone energiemeters voor diverse marktsegmenten. De energiemeters kenmerken zich door hoge mate van flexibiliteit, eenvoudige inbedrijfstelling en met de mogelijkheid tot uitlezing op afstand heb je altijd de meest actuele data tot je beschikking.

Een goede bescherming van de warmtepompinstallatie

Productnieuws

Om de klimaatdoelen van 2050 te behalen, wordt volop ingezet op de warmtepomp. Voor een goede bescherming van de warmtepompinstallatie, om haar energie-efficiëntie en een lange levensduur te garanderen, is bijzondere aandacht voor elk systeemonderdeel vereist. Hierbij mogen onderdelen zoals vorstbeveiliging, lucht- en vuilafscheiding niet ontbreken. Caleffi biedt hierin ondersteuning.

Waar kan Albrand jou mee van dienst zijn?

Productnieuws

We hebben alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Maar we doen meer. We hebben kennisoverdracht hoog in het vaandel staan en willen de installateur optimaal ontzorgen. Zowel voor, tijdens als na een project kunnen we veel voor je betekenen. We zetten al onze diensten voor je op een rij: