Nieuws

Zo efficiënt bouw je 621 appartementen met prefab en bouwplaatslogistiek

Redactioneel

Door mee te denken over prefab en bouwplaatslogistiek draagt Rensa bij aan een geolied bouwproces van in totaal 621 appartementen in Leiden.

Nu ook warmtepomp Nefit Bosch Enviline uit voorraad leverbaar

Bedrijfsnieuws

Vanaf nu is een groot deel van de Nefit Bosch Enviline warmtepompen door Rensa uit voorraad leverbaar. Eerder werden bij Rensa bestelde Enviline-warmtepompen direct door Nefit geleverd. Door de uitbreiding van het voorraadsassortiment bij Rensa ontvang je voortaan jouw complete bestelling bij Rensa met één vracht, ook met de Enviline-warmtepomp. Wel zo handig.

Webinar 'Stap voor stap verduurzamen' verplaatst

Met welke stappen kunnen installateurs woningeigenaren adviseren te verduurzamen? Deze vraag staat nog steeds centraal in het webinar ‘Stap voor stap verduurzamen’. Alleen is het webinar verplaatst van 8 oktober naar 18 november.

Bouw een dossier op en toon dat je kwaliteit levert met WKB SERVICES

Productnieuws

Lever jij kwaliteit? En … kan je dat aantonen? De Wkb (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) eist dat jij bouwt volgens het Bouwbesluit én installaties functioneren. Ubbink helpt je om dat waar te maken. Met WKB SERVICES bouw je een dossier op om de toets van de kwaliteitsborger te doorstaan.

Nu bij Rensa: elektrische heaters van Winterwarm

Productnieuws

Om volop van eigen stroomopwekking met zonnepanelen te profiteren heeft Winterwarm een eigen range elektrische luchtverwarmers ontwikkeld: de Winterwarm EH. Met een modern compact design, modulerende regeling en alle voordelen van luchtverwarming.

Bedieningsgemak en comfort in één met de ORCON CO2 inbouwsensor 15RF

Productnieuws

Bedieningsgemak en comfort, dat is waar de CO2 inbouwsensor 15RF voor staat. Met slechts één handige bediening kan je al jouw sensoren bedienen, en de gehele woning van een buitengewoon binnenklimaat voorzien. Zo kun je sturen op CO2 en handmatig kiezen voor de gewenste ventilatiestand. Deze bediening heeft daarnaast een ‘energiezuinig’ en ‘buitengewoon goed modus’.

Wolf BSP-W1000 meerlagenbuffervat nog efficiënter

Productnieuws

Het meerlagenbuffervat BSP-W en BSP-B van WOLF voorziet de woning van verwarming en warm water. Het is speciaal ontworpen voor combinatie met een warmtepomp, zoals de CHA monoblock lucht/water warmtepomp, BWL-1S split lucht/waterwarmtepomp, of de BWS bodem/water warmtepomp.

De Grundfos COMFORT PM-Range is uitgebreid

Productnieuws

De Grundfos COMFORT PM-range is uitgebreid met een versie die een digitale timer heeft. Met deze timerbesturing wordt het werkgebied van de pomp binnen een vooraf ingestelde of gewenste tijdspanne vastgehouden. Dit zorgt voor maximaal comfort en tegelijkertijd energiezuinige werking van de pomp.

Compact en nóg energie-efficiënter: Panasonic Aquarea J Generatie Mono-bloc R32 warmtepomp

Productnieuws

Met de Aquarea J Generatie High Performance Mono-bloc met R32-koudemiddel haal je de meest energie-efficiënte en compacte warmtepomp in zijn soort in huis. Deze is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als duurzame renovatieprojecten.

Elektrisch verwarmen met Vasco een duurzaam alternatief

Productnieuws

Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd waardoor de warmtebehoefte afneemt. Op specifieke plaatsen zoals de badkamer waar een hogere comforttemperatuur gewenst is, kan je met een elektrische radiator snel inspelen op de warmtevraag.