Nieuws

Aandachtspunten service en onderhoud na ingang gasketelwet

Redactioneel

De Gasketelwet is van kracht per 1 april 2023. CO-certificering is nu een vereiste voor werk aan elke gasgestookte installatie. Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten voor service & onderhoud.

Wilo-Stratos PICO: De ultieme keuze voor efficiëntie en gemak in pomptechnologie!

Productnieuws

Wilo, de toonaangevende fabrikant in pomptechnologie, presenteert met trots de vernieuwde Wilo-Stratos PICO. Dit revolutionaire product biedt installateurs en hun klanten ongeëvenaarde efficiëntie, gebruiksgemak en kostenbesparingen. Met de focus op installatiegemak en snelle terugverdientijd, zet de Wilo-Stratos PICO een nieuwe standaard in de branche.

Danfoss introduceert een nieuwe serie kamer- en klokthermostaten

Productnieuws

De nieuwe serie Danfoss kamer- en klokthermostaten brengt bedieningsgemak en tijdloos design naar de eindgebruiker. De Danfoss RET2001™ en Danfoss TPOne™ zijn toekomstbestendige oplossingen voor een reeks hedendaagse problemen, van onvoldoende wooncomfort tot stijgende energierekeningen. Leer beide thermostaten—en de voordelen die zij bieden—kennen.

Nieuw: Aluminium vloeistofvrije radiatoren DRL E-Comfort ZION

Productnieuws

Comfortabel en snel de badkamer verwarmen? Dat kan met de nieuwe trendy DRL E-Comfort ZION. Elektrische radiatoren met een vloeistof warmen langzaam op. Deze E-Comfort ZION heeft geen vloeistof vulling en zorgt daardoor voor een snelle warmteafgifte, wat direct voor een behaaglijk gevoel zorgt.

De beproefde, veelzijdige 6-weg regelkogelkraan

Productnieuws

Al meer dan een decennium lang levert Belimo de 6-weg regelkogelkraan, daarmee kan men overduidelijk spreken van een beproefd en succesvol concept.De 6-weg regelkogelkraan was bij de introductie een drukafhankelijke (statische) versie. In gesloten stand voorkomt de dichtsluitende regelkogelkraan interne lekkage en deze vermijdt op die manier ongewenst verbruik bij nullast.

Nieuw: Bosch Compress 5800i AW warmtepomp op propaan

Productnieuws

Nefit Bosch introduceert de Compress 5800i AW: een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen op basis van gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. Belangrijkste pluspunten: hoge aanvoertemperaturen en super stil.

Bedrijfshal verwarmd met ATAG All-electric warmtepomp

Productnieuws

Voor deze nieuwe bedrijfshal in Apeldoorn heeft ATAG een warmtepomp mogen leveren. Deze is geïnstalleerd door Installatiebedrijf Slief Loenen. De ATAG warmtepomp biedt een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor verwarmen en koelen.

De Flair serie is nu compleet en biedt duurzame ventilatie in élke woning

Productnieuws

In de energietransitie is schone lucht essentieel. Bij het verduurzamen van woningen is het plaatsen van een energiezuinig ventilatiesysteem een belangrijke stap. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie of verbouw. Met de complete Flair serie biedt Brink nu ventilatie met WTW voor elk project en elk type woning.

Hybrox: veelzijdig en toekomstbestendig

Productnieuws

De opvolger van de LWD(V)-warmtepompen is veelzijdig en klaar voor de toekomst. Deze nieuwe warmtepomp behoudt het milieuvriendelijke natuurlijke koudemiddel Propaan (R290) en is ontworpen met oog op duurzaamheid.

Albrand assortiment uitgebreid met de HCC100 regeling van Resideo

Productnieuws

Albrand heeft alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat ze dagelijks doen en waar ze je graag mee vooruit helpen. Maar Albrand wil de installateur ook optimaal ontzorgen, bijvoorbeeld met de HCC100 regeling van Resideo waarmee de vloerverwarming kan worden gestuurd. Zo kun je in één keer acht zones afzonderlijk programmeren.