Nieuws

Figuresse: een (elektrische) oplossing, zacht en flexibel verwarmen in stijl

Productnieuws

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan. 

Welke ketel je ook kiest, de T6 past altijd en overal

Productnieuws

Op zoek naar een universeel toepasbare thermostaat? Dat kan er maar één zijn: de T6 Slimme thermostaat van Honeywell. De T6 is hét antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere comfortproducten die connected zijn. Met deze mooie, makkelijk te bedienen thermostaat is een optimaal binnenklimaat zo geregeld. 

Een onderhoudsvrij leidingsysteem voor jouw klimaatsysteem? Dat wil je toch ook!

Onderhoud en service van een traditioneel geïnstalleerd airconditioning- en een ventilatiesysteem is van groot belang voor een optimaal binnenklimaat. Er is echter nu ook een klimaatleidingsysteem dat optimaal kan functioneren zonder service en onderhoud. Hoe en wat, dat leggen wij je graag uit…

Albrand biedt optimale ondersteuning aan de installateur met Knauf Brio en stofarm inslijpen

Productnieuws
De aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of werkomgeving is voortaan ook mogelijk met het droogbouwsysteem Knauf Brio. Albrand ondersteunt de installateur optimaal en neemt daarom de complete montage van de dekvloerpanelen en het stofarm inslijpen van de leidingen graag voor haar rekening.

Hybride warmtepomp? De eerste stap naar gasloos wonen

Productnieuws

Een gasloze woning is de ambitie. Maar wat als je niet in één keer naar een gasloze woning kunt overstappen? Kies dan voor een hybride warmtepomp.

De efficiënte en slimme ecoTEC plus en ecoTEC exclusive hr-ketels van Vaillant

Productnieuws

Vaillant presenteert de nieuwste modellen van ecoTEC plus en ecoTEC exclusive. Deze opvolgers van de al bestaande en populaire hr-ketels combineren een hoge efficiëntie en comfort met de betrouwbare en stille werking van verwarming en warmwatervoorziening waar Vaillant bekend om staat.

Orderstoptijd bouwvak

Bedrijfsnieuws

Ook tijdens de aankomende zomervakantie is Rensa je graag van dienst. We attenderen je er wel op dat tijdens de bouwvakperiode (week 30 t/m 34) de orderstoptijd van elektronische orders een uur vroeger is dan normaal.

Full Flow manifold: universele kunststof PVDF-verdeler

Productnieuws

Dankzij een aantal nieuwe persaansluitingen in het Henco assortiment, is deze universele witte kunststof PVDF-verdeler geschikt voor zowel cv- als sanitaire toepassingen. De uitvoering is geheel in steekverbinding of nu ook in persverbinding. Het systeem is 100 procent corrosievrij en beschikt over een KIWA-keur.

Warmtepomp: van verwarmen naar koelen

Redactioneel

Nederlandse zomers worden steeds warmer. Temperaturen van 30 graden plus zijn geen uitzondering meer en koeling is een hot item geworden. Airco’s zijn niet aan te slepen. Toch is airconditioning lang niet altijd nodig is. Een goed geïsoleerde woning die voorzien is van een warmtepomp, blijft dankzij die warmtepomp op aangename temperatuur.

Koelen met de warmtepomp (infographic)

Redactioneel

De hete zomers in combinatie met goed geïsoleerde bouw vragen steeds vaker om koeling. Dat kan op een duurzame manier, want met de huidige warmtepomptechniek is er ook de mogelijkheid tot koelen.