Nieuws

'Deze warmtepomp wordt het nieuwe verwarmingssysteem van jouw klant'

Productnieuws

Een warm huis zónder aardgas: dat kan met een warmtepomp. Met deze manier van verwarmen wordt de klimaatimpact ook meteen een stuk kleiner. De nieuwe Modul-AIR Blue warmtepomp van Inventum kan echter naast verwarmen ook actief koelen, waardoor dit het nieuwe verwarmingssysteem wordt van jouw klanten!

Rensa Family wint prestigieuze ‘Family Business Legacy Award’

Redactioneel

Rensa Family, waar Rensa Verwarming & Ventilatie deel van uitmaakt, heeft de EY Family Business Legacy Award gewonnen. Het van oorsprong Achterhoekse familiebedrijf heeft deze prijs gewonnen omdat het volgens de jury uitblinkt in onder meer ‘visie, passie, ondernemerschap, innovatie, corporate responsibility, nationale en internationale impact en duurzame groei’.

Drie redenen om je voorraad op orde te hebben

Redactioneel

Als installateur of cv-monteur wil je maar één ding: een klus zo snel mogelijk oplossen en door naar de volgende. Zoals voor de meeste dingen geldt, is een goede voorbereiding het halve werk. Weten op wat voor klus je afgaat is stap één. Maar nog essentiëler is dat je de juiste onderdelen bij je hebt. Over het belang van een goede voorraad in je bus.

De techniek achter een zone- of stadswarmteklep

Productnieuws

De één noemt het een zoneafsluiter en de ander een stadsverwarmingsklep. Jaarlijks wordt zo’n gemotoriseerde afsluiter tot wel 15.000 keer open en dicht gestuurd. Hierbij wordt verwacht dat deze geruisloos blijft, 100% afsluit en soms ook de ketel of pomp in- en uitschakelt door middel van een eindcontact.

Extra comfort voor consument, extra kansen voor installateur

Productnieuws

De zomer is voorbij maar wat blijft is de belangstelling voor airco. Waarom zou je je klanten niet adviseren om ‘m nu al te laten installeren?  Dan zit hij of zij er in het voorjaar gegarandeerd heerlijk cool bij en heb jij extra tijd om dan nog meer airco te verkopen.

Oventrop AQH high flow ventielen uniek met 420 l/h

Productnieuws

Kostenefficiënt verduurzamen? De nieuwe Oventrop AQH high flow dynamische ventielen hebben het grootste debiet- en regelbereik in de markt: 35-420 l/h en 1,5 bar. Uniek bij Oventrop is bovendien dat upgraden naar high flow vaak kan in hetzelfde kraanhuis en onder druk.

De DUCO Roadshow komt in oktober naar je toe!

Productnieuws

Je kunt wel een korte leerschool gebruiken over de nieuwste vraaggestuurde systemen van DUCO, maar vindt de tijd niet om tot bij DUCO te komen. Simpel: dan komen de DUCO adviseurs toch gewoon naar jouw regio?!

Warmte en voordeel tijdens de ATAG warmtegarantieweken

Productnieuws

Bij ATAG staat het najaar in het teken van de Warmtegarantieweken met garantie en voordeel voor zowel eindgebruiker als SelectDealer-installateur op het gebied van woningverduurzaming.

Nieuw: Ventus – geïsoleerde dakdoorvoeren

Productnieuws

Strak afgewerkt op het dak zorgt de Ventus voor een optimale aan- en afvoer van ventilatielucht.

De nieuwe Ventus dakdoorvoeren zorgen ervoor dat isolatiewaarden van het dak behouden blijven. Daarnaast onderscheidt de Ventus dakdoorvoer zich door het installatiegemak. Slechts een minimale dakdoorbreking is nodig, het maken van de dakdoorbreking is gemakkelijker en door de haakse dakdoorvoer kunnen leidingen direct langs het dakbeschot worden gemonteerd.

Toekomstbestendig verwarmen

Productnieuws

Een volledig energie neutrale woning is voor veel mensen een grote verandering. Maar stap voor stap kom je al een heel eind.