< De actie met de Henrad 8-serie is afgelopen >

Slim en zorgeloos installeren

Dat kan met de 8-serie radiatoren van Henrad, voorzien van 8 aansluitingen. Deze radiatoren bieden een buitengewone flexibiliteit aan aansluitmogelijkheden. Multi-inzetbaar en zeer interessant voor zowel nieuwbouwprojecten als kleine en grote renovaties. Bovendien zijn de 8-serie radiatoren beschikbaar als basis en decoratief model.

De Premium 8 radiator onderscheidt zich doordat deze volledig is aangekleed met zijpanelen en bovenrooster. De radiator is universeel en flexibel dankzij de 4 zij- en en 4 onderaansluitingen. Hiermee beschik je over 8 aansluitmogelijkheden. De radiator heeft een vaste muurafstand van 65 mm voor de middenaansluiting. De Premium 8 is direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier het assortiment

De Everest Plan 8 radiator heeft vanwege zijn vlakke voorplaat, naadloos aansluitend sierrooster en zijbekleding een strak en decoratief uiterlijk. De Everest Plan 8 is direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier het assortiment

De Everest Line 8 radiator is een decoratieve radiator die door een samenspel van horizontale decoratieve lijnen een sfeer van rust, licht en ruimte creëert.

Bekijk hier het assortiment