Slim en zorgeloos installeren

Dat kan met de 8-serie radiatoren van Henrad, voorzien van 8 aansluitingen. Deze radiatoren bieden een buitengewone flexibiliteit aan aansluitmogelijkheden. Multi-inzetbaar en zeer interessant voor zowel nieuwbouwprojecten als kleine en grote renovaties. Bovendien zijn de 8-serie radiatoren beschikbaar als basis en decoratief model.

De Premium 8 radiator onderscheidt zich doordat deze volledig is aangekleed met zijpanelen en bovenrooster. De radiator is universeel en flexibel dankzij de 4 zij- en en 4 onderaansluitingen. Hiermee beschik je over 8 aansluitmogelijkheden. De radiator heeft een vaste muurafstand van 65 mm voor de middenaansluiting. De Premium 8 is direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier het assortiment

De Everest Plan 8 radiator heeft vanwege zijn vlakke voorplaat, naadloos aansluitend sierrooster en zijbekleding een strak en decoratief uiterlijk. De Everest Plan 8 is direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier het assortiment

De Everest Line 8 radiator is een decoratieve radiator die door een samenspel van horizontale decoratieve lijnen een sfeer van rust, licht en ruimte creëert.

Bekijk hier het assortiment


Nu bij iedere aankoop een bol.com cadeaubon van € 8,-

Maak optimaal gebruik van de kracht van 8. Van 1 september tot en met 30 november ontvang je bij elke bestelling van een Premium 8, Everest Plan 8 of Everest Line 8 een tegoed van € 8,-. Na afloop van de actieperiode keren we dit tegoed uit via een Bol.com cadeaubon. Hoe meer je bestelt, hoe hoger de waarde van de bon.

Meld je hieronder aan:

Nog geen klant bij Rensa? Vraag dan hier jouw klantnummer aan. Wel klant, maar nog geen inlogaccount voor de webshop? Vraag deze dan aan via jouw Rensa verkoopkantoor.

Actievoorwaarden

  • Om aanspraak te maken op deze actie, dien je je (geheel vrijblijvend), aan te melden via rensa.nl/dekrachtvan8
  • Exclusieve actie bij Rensa.
  • De actieperiode loopt van 1 september tot en met 30 november (bestelling dient uiterlijk 30 november geplaatst te zijn).
  • Projecten uitgesloten van deelname.
  • Deze actie is voorbehouden aan de professionele installateur.