Webselectie: 24/7 orders plaatsen en importeren in jouw eigen softwarepakket

24/7 orders plaatsen in jouw eigen softwarepakket

Via het elektronische bestelsysteem op Rensa.nl kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, jouw orders plaatsen. Met webselectie heb je de mogelijkheid om vanuit de bestellijst van Rensa.nl met één druk op de knop artikelen te importeren in jouw eigen softwarepakket. Hiermee kun je op een snelle manier artikelen toevoegen aan jouw calculatie of bestelling.
 

Webselectie is beschikbaar in de softwarepakketten Syntess Prisma en Syntess Atrium, Acto, Handsoft, ENK en AGP Instalware. Via de functie webselectie in het eigen softwarepakket kom je terecht in de bestellijst van Rensa. Vervolgens kun je daar de benodigde artikelen selecteren en bestellen. Via de bestellijst kom je dan weer terug in het eigen softwarepakket.

Als je bij jouw Rensa-vertegenwoordiger aangeeft dat je gebruik wil maken van webselectie, dan zorgt Rensa ervoor dat deze functionaliteit beschikbaar wordt gesteld in jouw softwarepakket. 

Onze afdeling E-Commerce begeleidt dit traject. We verwachten alleen wat beschikbare tijd om de afstemming met elkaar te zoeken.

Dit is het voordeel van webselectie

Door een koppeling te maken tussen het eigen softwarepakket en Rensa.nl benut je de voordelen van Rensa.nl en zorg je er tegelijkertijd voor dat geplaatste orders bij Rensa ook in het eigen softwarepakket geregistreerd worden.