Bestellen vanuit eigen calculatiepakketten

Het is bij Rensa mogelijk om te bestellen vanuit onder meer eigen calculatiepakketten met XML. XML is een ‘universele taal’ voor uiteenlopende software en besturingssystemen bestaande uit codes waarmee onder meer orders, orderbevestigingen en facturen verstuurd kunnen worden. Dus ook vanuit jouw eigen calculatiesoftware.
 

Voordelen

Door het automatiseren van die processen kunnen gegevens sneller en minder foutgevoelig worden verwerkt. Dat betekent een tijd- en kostenbesparing en wie papieren orders vervangt door XML-orders, bespaart ook nog eens papier. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Formaten

Bij Rensa is het mogelijk om bestellingen te plaatsen via XML. Je ontvangt op diezelfde wijze dan ook een bevestiging. Voor het ondersteunen voor het order-en bevestigingsbericht kunnen de volgende formaten worden verwerkt: INSBOU003, INSBOU004 en SALES005. Bevestiging van een XML-order wordt direct verstuurd.

Interesse?

Heb je interesse in bestellen via XML? Dit moet, aan de hand van extra informatie zoals GLN, eenmalig voor jou ingericht worden. Neem contact op met jouw vertegenwoordiger voor meer informatie.