Logistiek op maat: wij maken jouw plaats leaner, greener en cleaner

Wij maken jouw plaats leaner, greener en cleaner

Omdat geen enkele bouwplaats gelijk is en elk project zijn eigen specifieke voorwaarden kent, heeft Rensa de dienst Maatwerk bouwplaatslogistiek opgezet. Bij Maatwerk bouwplaatslogistiek denkt Rensa mee in het vinden van de meest efficiënte en werkbare oplossing per project.
 

Het team Maatwerk bouwplaatslogistiek bestaat uit voorraadbeheerders, vervoersspecialisten, product managers en accountmanagers. Samen met jou gaan we op zoek naar een oplossing die echt werkt en bovendien kostenbesparend is.

Zo werkt het

De best mogelijke oplossing kan bereikt worden wanneer er nog zo min mogelijk vastligt. Hoe eerder wij aan tafel kunnen aanschuiven om mee te denken, des te groter de kans dat de optimale oplossing kan worden bedacht.

Openheid en vertrouwen

Om tot de meest ideale bouwplaatslogistieke oplossing te kunnen komen is openheid en wederzijds vertrouwen nodig. Bouwplaatslogistiek gaat verder dan alleen activiteiten op de bouwplaats. Het bepalen van het bestelmoment, rekening houden met doorlooptijden en continue bijsturen in de werkelijke behoefte op locatie zijn net zo, of misschien nog wel belangrijker. Bouwplaatslogistiek is continue communiceren en afstemmen, van ontwerpfase tot aan de uiteindelijke oplevering.

Dit is jouw voordeel

Met maatwerk bouwplaatslogistiek haal je het maximale rendement uit jouw project en krijg je een oplossing die echt werkt. Geen zorgen of het juiste materiaal wel aanwezig is, geen zorgen over te veel vermogensbeslag door voorraden in de keten en zo min mogelijk bewegingen in de keten.

Kortom jouw project wordt leaner, greener en cleaner!

Meer tijd voor de installatie...


De transformatie van de voormalige Shell-kantoortoren Overhoeks in Amsterdam was om meerdere redenen een uitdagend project. Niet in de laatste plaats op logistiek gebied. Want om een drukke bouwplaats op een postzegellocatie zoveel mogelijk te ontlasten, is logistiek maatwerk vereist.

Mede door middel van zaterdagleveringen en door materiaal van derden mee te nemen, vulde Rensa deze opdracht in. En dat leverde aantoonbaar tijdwinst op voor de installateur.