Met gecombineerd leveren van Rensa heb je beste van twee werelden, zelfs in de nacht

Het beste van twee werelden, zelfs in de nacht

Met 'gecombineerd leveren' ontvang je jouw bestellingen van Rensa en sanitairspecialist Gévier in één levering. Daarmee krijg je het beste van twee werelden. Je doet zaken met gespecialiseerde groothandels en ontvangt de bestellingen toch in één levering. Zelfs in de nacht.
 

De logistiek van sanitair groothandel Gévier is ondergebracht bij Rensa. Dit betekent dat de magazijnen van beide bedrijven aan elkaar gekoppeld zijn. Jouw bestellingen bij Rensa en Gévier worden hierdoor door hetzelfde magazijnsysteem verwerkt. Het resultaat: Rensa levert de artikelen van beide groothandels met dezelfde vrachtwagen bij je af.

Unieke dienstverlening

Gecombineerd leveren is een unieke dienstverlening. Rensa en Gévier kunnen zich volledig richten op hun eigen discipline en hiervan profiteer je maximaal. De vertegenwoordigers zijn gespecialiseerd in hun eigen assortiment en kunnen jou als geen ander adviseren. Het enige dat wij vragen is om zaken te doen met beide partijen.

Zaken doen met verschillende specialisten met logistieke efficiency, daar draait het allemaal om. Gecombineerd leveren W en S stelt je in staat om voor verwarming + ventilatie én voor sanitair met een specialist te werken, zonder dat je de goederen in verschillende leveringen ontvangt. Je krijgt de beste kwaliteit zonder in te leveren op gemak.


De voordelen

Zaken doen met specialisten

Warmte en Sanitair in één levering

Ook in de nacht