Met gesorteerd leveren van Rensa heb je alle onderdelen bij de hand

Gesorteerd leveren: alle onderdelen bij de hand

Met 'gesorteerd leveren' ontvang je de bestelde artikelen, die je nodig hebt voor een project met repeterende werkzaamheden, gesorteerd bij elkaar. De medewerkers hebben op deze manier de benodigde onderdelen in één keer bij de hand. Zo kunnen zij direct aan de slag!

Rensa sorteert de benodigde artikelen voor één installatie en maakt hier deelpakketten van. Zo ontvang je per installatie al het benodigde aansluitmateriaal voorgesorteerd. Ieder deelpakket is voorzien van een sticker met een referentie of een omschrijving. Hiermee kunnen jouw medewerkers snel en eenvoudig achterhalen waar het betreffende pakket voor is bestemd. Indien gewenst is het ook mogelijk om alle deelpakketten voor de deur of per etage uit te leveren.

Rensa realiseert jouw wensen

Wanneer je de eerste keer van deze dienst gebruikt maakt of als je voor een omvangrijk project de leveringen gesorteerd wilt ontvangen, neem je samen met jouw Rensa vertegenwoordiger de wensen door.

Met de besteloptie ‘Pakketorder’ in de bestelmodule op Rensa.nl kun je vervolgens zelf aangeven dat je de geselecteerde artikelen gesorteerd wenst te ontvangen. Vul bij het aantal pakketten het getal in hoeveel pakketten je met dezelfde samenstelling nodig hebt.

De samengestelde ‘Pakketorders’ kun je een naam geven en opslaan, zodat je op een later moment eenvoudig nog een keer met één druk op de knop een pakket met dezelfde gesorteerde samenstelling kunt bestellen.

Dit is jouw voordeel

Met 'gesorteerd leveren' van Rensa realiseer je flinke tijdsbesparing bij het sorteren van de geleverde artikelen en het samenstellen van de benodigde materialen per woning of installatie.

Jouw medewerkers kunnen direct aan de slag. En doordat de juiste artikelen bij elkaar zijn verpakt, vermindert het ook de foutkans bij montage. Daarnaast hoeven jouw medewerkers tijdens de montage niet meer ‘van de klus af’. Dus ook geen tijdsverlies meer door zoekgeraakte, verkeerde of onvoldoende onderdelen op het moment van installatie.

En bij vervolgleveringen kun je gewoon weer de pakketten gebruiken die je al eerder had samengesteld. Driedubbel tijdwinst dus!

Rensa als centraal aanspreekpunt


Bij project Vrijmarkt stippelde Rensa een logistiek plan uit waarbij de goederen van verschillende leveranciers door Rensa in één stop, voor aanvang van de werkzaamheden, bij de juiste bouwkavel werden geleverd. Zo kon het installatiebedrijf de tijd optimaal besteden en realiseerde zij urenvermindering bij het installatiewerk.