Radiatoren per etage voor de juiste deur geleverd: direct aan de slag

Radiatoren per etage geleverd: direct aan de slag

Met 'gestapeld leveren' krijg je de bestelde radiatoren die per woning of etage nodig zijn, gesorteerd aangeleverd. Je bent geen tijd kwijt aan het aan het uitzoeken van de benodigde radiatoren en kunt direct aan de slag. De kans dat een verkeerde radiator wordt geïnstalleerd is hiermee tot een minimum beperkt en het levert ook nog eens een aanzienlijke vermindering van de fysieke belasting op.

Rensa levert de gewenste radiatoren in de juiste samenstelling en op de locatie waar jij het wil hebben. Iedere pallet is desgewenst voorzien van een sticker met omschrijving. Hiermee kunnen medewerkers snel en eenvoudig achterhalen waar de betreffende pallet voor is bestemd. Indien gewenst is het mogelijk om de radiatoren voor de deur of per etage uit te leveren.

Heel eenvoudig 

Het werken met 'gestapeld leveren' is heel eenvoudig. Op Rensa.nl selecteer je de radiatoren die voor één woning of etage nodig zijn. Vervolgens geef je met de optie Pakketorder aan dat je deze radiatoren als één pakket geleverd wilt hebben.

Vul bij het aantal pakketten het getal in hoeveel radiatorenpakketten met dezelfde samenstelling je wil ontvangen.

Dit is het voordeel

Met 'gestapeld leveren' van Rensa realiseer je flinke tijdsbesparing bij het sorteren van de geleverde radiatoren. Medewerkers kunnen direct aan de slag. En doordat de juiste radiatoren bij elkaar zijn verpakt, vermindert het ook de foutkans bij montage. Daarnaast is de fysieke belasting voor de medewerkers aanzienlijk minder. Zij hoeven niet alleen de radiatoren niet meer uit te zoeken, de voorgesorteerde radiatoren worden ook nog eens voor de juiste deur neergezet.