Minder busvoorraad en meer efficiëntie met de Installatiebox van Rensa

Installatiebox: minder busvoorraad, meer efficiëntie

Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijke aspecten in het bedrijfsproces. Je wil immers de klant altijd tevreden stellen. Ben je hierdoor geneigd om eigen hoge voorraden aan te houden met nadelige gevolgen als kapitaal in voorraad en kans op verouderde artikelen? Dan is de Rensa Installatiebox wat voor jou. Daarmee verminder je de busvoorraad en vergroot je de efficiëntie van jouw monteurs.

De Installatiebox is een handzame, afsluitbare kunststof krat waarop een identificatie (bijvoorbeeld nummer of naam) en een barcode staan. In de box zit een lijst met daarop de artikelen en bijbehorende barcodes. De monteurs nemen een volle Installatiebox mee naar het installatiewerk en geven op de lijst aan wat er voor de klus gebruikt is, met het daarbij behorende projectnummer.

Samen met jou...

Samen met Rensa bepaal je eenmalig de inhoud van de Installatiebox en het aantal Installatieboxen dat in roulatie komt. Omdat zowel de Installatiebox als de verbruikslijst zijn voorzien van barcodes kun je de gebruikte artikelen snel en gemakkelijk bijbestellen. Het boxnummer vermeldt je als orderreferentie. Rensa levert per boxnummer een doos nieuwe materialen waarmee je de corresponderende Installatiebox kunt aanvullen. De Installatieboxen zijn dan weer compleet om mee te geven aan de monteurs.

Dit is het voordeel

De busvoorraden worden lager, zonder kans op misgrijpen. Je voorkomt onnodig kapitaalverlies en zorgt voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke servicebus voor jouw monteurs. De monteurs beschikken altijd precies over de materialen die zij nodig hebben waardoor de productiviteit omhoog gaat. Bovendien zijn de aanvullingen eenvoudig te bestellen en is de factuur gemakkelijk te koppelen aan het materiaalverbruik per project.

En doordat de bestelde aanvullingen per installatiebox worden geleverd is het verwerken van de leveringen voortaan een koud kunstje.