Nachtlevering: 's morgens direct aan de slag

Door nachtlevering in jouw (service)bus kun jij lekker slapen. Terwijl je uitrust, leveren wij de bestelling af in jouw bus(sen). Zo hoef je ‘s ochtends niet eerst materialen op te halen uit het magazijn en kun je al direct aan de slag.

Zo werkt het

De artikelen worden ’s nachts door ons, zonder handtekening, op de vooraf vastgestelde losplaats in jouw(service)bus geleverd. Voor levering in de opvolgende nacht kun je gewoon tot 18:00 uur via de webshop jouw bestelling plaatsen.

Wat is het voordeel?

Met nachtlevering in jouw (service)bus kun je de bedrijfsprocessen optimaliseren; einde van de dag bestellen en de volgende dag gelijk bij de klant aan de slag. De werktijd van de monteurs en magazijnmedewerkers wordt hierdoor efficiënt benut en de auto- en voorraadkosten dalen. Bijkomend voordeel is dat je het verbruik per monteur eenvoudig kunt monitoren doordat er een gesloten magazijn ontstaat.

Wat verwachten we van jou?

Om ‘s nachts in de (service)bus te kunnen leveren zijn duidelijke afspraken nodig en is wederzijds vertrouwen van belang. Denk bij het bestellen aan de afmetingen van de artikelen. Niet alle artikelen lenen zich voor levering in een bus. Je dient van tevoren goed na te denken over de praktische invulling, zoals de vaste standplaats en extra sleutels van de servicebus(sen). Heb je interesse? Neem dan contact op met jouw Rensa vertegenwoordiger.