Geen enkele vertraging op de installatietijd met de Sneldienst van Rensa

Verlies geen minuut installatietijd met de Sneldienst

Met de Sneldienst van Rensa kun je gewoon doorwerken terwijl wij het ontbrekende onderdeel naar je toe brengen. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd op het moment van installatie of onderhoud. Eén telefoontje naar Rensa en wij bezorgen het benodigde artikel op de plaats van montage. Je kunt zonder tijdsverlies doorwerken en de belofte aan de klant waarmaken.
 

De Rensa Sneldienst rijdt vanaf al onze Servicebalies (mits het betreffende artikel daar op voorraad is). Je kunt de Rensa Sneldienst telefonisch aanvragen bij jouw eigen Rensa verkoopkantoor.

Binnen een straal van 15 km van de Servicebalie tot het afleveradres leveren we de onderdelen binnen een uur. Bij een straal tot 25 km is dit binnen anderhalf uur en tot 35 km binnen twee uur. De kosten zijn respectievelijk 25, 35 en 45 euro.

Dit is het voordeel

Je hoeft tijdens de montage niet meer van de klus af, zodat je de installatietijd optimaal benut en de efficiency verder verhoogt. Je kunt zonder tijdsverlies doorwerken en daarmee de belofte aan de klant waarmaken.

De voorwaarden

Het standaard tarief geldt voor een volume tot maximaal 1m3 en een gewicht van max. 30 kilo.

✓ Tarieven voor afstanden van meer dan 35 km vanaf de Servicebalie tot het afleveradres zijn in overleg.

Voor pakketten boven de 30 kilo berekenen wij een gewichtstoeslag.

Veerdiensten, tolgelden en eventuele andere reis- en/of onkosten worden doorberekend.