Voor iedere specifieke situatie de juiste producten met componenten selectie door Rensa

Voor iedere specifieke situatie de juiste producten

Geen technische uitdaging is te groot als je gebruik maakt van de kennis van onze technische specialisten. Zij fungeren als klankbord en dragen alternatieven aan. Onafhankelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Zo kom je samen tot de beste oplossing en haal je het hoogste rendement voor jou en de klant.
 

Om een goed werkende installatie op te kunnen leveren heb je naast een aantal hoofdcomponenten ook aanverwante artikelen nodig. Uiteraard zijn zowel de hoofdcomponenten als de aanverwante artikelen voor iedere situatie anders. Rensa selecteert voor iedere specifieke situatie de juiste producten. Zo krijg je van ons een zo compleet mogelijke offerte.

Wat hebben we nodig?

Een duidelijke omschrijving van het project en de uitgangspunten van de opdrachtgever met betrekking tot prestatie en comfort. Indien voorhanden ontvangen we graag de bouwkundige tekeningen en het bestek. Ook expliciete merkvoorkeuren kun je aan ons te geven zodat wij een passende offerte kunnen aanbieden.

Dit is jouw voordeel

Je wint tijd omdat Rensa zowel de componenten als de aanverwante artikelen voor je uitzoekt om een werkende installatie op te leveren.

Je ontvangt van ons een complete offerte met materialen inclusief artikelnummers en prijzen zodat je deze direct kunt bestellen.


De voordelen

Alle benodigdheden voor de installatie

De meest geschikte artikelen

Een complete offerte