Met de engineers van Rensa kun je iedere technische uitdaging aan

Zo kun je iedere technische uitdaging aan

Door gebruik te maken van de engineers van Rensa kun je iedere technische uitdaging aan. Ook als het je ontbreekt aan tijd of specialistische knowhow. Van het berekenen van warmteverlies, koellast en EPC tot het maken van principeschema’s en tekenwerk in CAD of REVIT. Onze engineers staan voor je klaar.
 

Bij Rensa Techniek zijn diverse engineers werkzaam. Van ontwerpers en tekenaars tot modelleurs. Zij hebben allen hun eigen specialisme en werken met de nieuwste programma’s waardoor zij hoogwaardig werk afleveren. Vraag jouw verkoopkantoor naar de accountmanager Techniek en ontdek wat onze engineers voor jou kunnen betekenen.

Dit hebben wij nodig

Als jij de bouwkundige CAD of REVIT bestanden aanlevert en aangeeft wat de gewenste systemen zijn, dan rekenen en tekenen wij voor jou. Alles volgens de laatste ISSO richtlijnen.

Dit is het voordeel

Omdat het reken- en tekenwerk wordt uitgevoerd door een ervaren engineer ben je verzekerd van de beste materiaalkeuzes voor elke situatie. Tevens ontvang je een materiaallijst met alle artikelnummers zodat je deze direct kunt bestellen. Als je de betreffende artikelen bij Rensa afneemt ontvang je de engineeringskosten bovendien tegen een zeer gunstig tarief.