Geen technische uitdaging te groot met de specialisten van Rensa

De beste oplossing met onze technische specialisten

Geen technische uitdaging is te groot als je gebruik maakt van de kennis van onze technische specialisten. Zij fungeren als klankbord en dragen alternatieven aan. Onafhankelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Zo kom je samen tot de beste oplossing en haal je het hoogste rendement voor jou en de klant.
 

Onze technisch adviseurs werken op een centrale locatie. Dit heeft als voordeel dat zij elkaars kennis kunnen delen. Daarnaast zijn al onze technisch adviseurs ook specialist op een specifiek gebied. Bijvoorbeeld in lage temperatuur verwarming of luchtbehandeling.

Onafhankelijk advies

Onze specialisten worden continu getraind door onze fabrikanten zodat zij alle voor- en nadelen van de diverse productprogramma’s kennen. Hierdoor krijg je onafhankelijk advies en selecteren zij de meest geschikte oplossing per situatie. 

Geschikte producten voor elke specifieke situatie

Als je een specifieke vraag over een technisch product of deelgebied hebt, kun je hiermee bij onze afdeling Techniek terecht. Hoe meer gegevens je over het project weet te vergaren, hoe helderder wij het vraagstuk voor kunnen leggen aan één van onze specialisten. Hij komt met advies en maakt een selectie van de meest geschikte producten voor jouw specifieke situatie.

Altijd de beste oplossing

Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze technisch adviseurs en hun specialisme, kom je samen met Rensa tot de beste oplossing.