Alternatieve oplossingen van Rensa: altijd het hoogste rendement

Altijd oplossingen met het hoogste rendement

In bestekken en EPC berekeningen komen soms producten voor die je niet kent of liever niet gebruikt. Onze technisch adviseurs selecteren passende, gelijkwaardige alternatieven. Onafhankelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Zo kom je samen tot de beste oplossing en haal je het hoogste rendement voor jezelf en de klant.
 

Samen met de technisch adviseur bepaal je welke alternatieven op het bestek of EPC je wilt hebben. Dit wordt uitgewerkt en in een offerte aangeboden. Indien het een EPC betreft berekenen wij of de door jou gewenste alternatieven ook aan de eisen voldoen.

Dit hebben we nodig

Om met gelijkwaardige alternatieven te kunnen komen hebben we de bestekgegevens en/of de originele EPC berekening in Uniec nodig. Indien deze er niet is dan ontvangen we graag een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving en toepassing, inclusief uitgangspunten, van het te vervangen product.

Op basis van deze specificaties maakt onze specialist een selectie van de meest geschikte en prijsgunstigste alternatieven.

Dit is het voordeel

Door gebruik te maken van de expertise van onze technisch specialisten, kun je een alternatief aanbieden aan jouw klant. Dit alternatief kan prijsgunstig zijn. Zo kom je samen met Rensa tot de beste oplossing en haal je het hoogste rendement voor jou en de klant.