Een aanbieding direct op maat met Rensa's opname van projecten

Handig: een aanbieding direct op maat

Bij een bestaande situatie is een schouwing vaak heel nuttig. Als er al een tekening aanwezig is, dan is de situatie op tekening dikwijls anders dan de werkelijkheid. Onze technische geschoolde accountmanagers van de afdeling Techniek kunnen deze opname samen met jou doen.

je treedt in contact met jouw accountmanager binnen de afdeling Techniek. Vervolgens bepaal je telefonisch samen of een schouwing van de situatie noodzakelijk is.

Voor een opname dient toestemming en toegang gegeven te worden door de eigenaar van het pand. Uiteraard is het noodzakelijk dat je zelf aanwezig bent tijdens de schouwing. Dit zodat we de opties goed door kunnen nemen en de aanbieding direct op maat is.

Dit is het voordeel

Je bezoekt de situatie eenmalig. Het is niet noodzakelijk om met meerdere leveranciers een schouwing te doen. Rensa zorgt voor een uitgebreide aanbieding op maat op basis van de opgenomen situatie. De aangeboden oplossing is integraal, dus je verliest geen tijd om zelf nog verschillende oplossingen te combineren.


De voordelen

 Oplossingen voor probleeminstallaties

Ook voor bestaande bouw en renovaties

Complete begeleiding tijdens het bouwproces