Altijd een actuele tekening met selectie door Rensa

Altijd een actuele tekening met selectie door Rensa

Geen technische uitdaging is te groot als je gebruik maakt van de kennis van onze technische specialisten. Zij fungeren als klankbord en dragen alternatieven aan. Onafhankelijk, persoonlijk en laagdrempelig. Zo kom je samen tot de beste oplossing en haal je het hoogste rendement voor jou en de klant.
 

Wanneer jouw tekening is voorzien van parametrische Stabiplan elementen, dan is het aanleveren van deze tekening voor ons afdoende. Wij valideren of de door de tekenaar gebruikte artikelen nog courant zijn met onze handelsproducten. Mocht dat niet zo zijn dan kunnen wij dit omzetten naar recente artikelen. Op basis van de tekening ontvang je een offerte.

Als je er voor kiest om zelf te gaan tekenen, gebruik dan altijd specifieke producten (merk en type) en zo min mogelijk generieke gegevens (alleen productgroep). Je kunt op Rensa.nl complete, recente bibliotheken (Stabiplan gebruikers) ophalen voor jouw reken- en tekenwerk.

Dit is het voordeel

Je hoeft de materialen niet te converteren vanuit de tekening naar het ERP-pakket voordat je een aanvraag bij ons doet. Daarmee bespaar je tijd en kun je in een vroeg stadium terugkoppeling krijgen of de gebruikte producten in de tekening nog actueel zijn. Tevens ontvang je een offerte met alle artikelnummers en prijzen.