Rensa Techniek: het juiste adres voor rekenwerk en tekenwerk in AutoCAD en Revit

Het juiste adres voor tekenwerk in AutoCAD en Revit

Voor reken- en tekenwerk in AutoCAD en Revit ben je bij Rensa Techniek aan het juiste adres. Onze ervaren en gekwalificeerde engineers werken met Stabiplan software en altijd volgens de laatste ISSO publicaties.

Onze engineer berekent en tekent de installaties en jij wordt eigenaar van de originele tekeningen (DWG of REVIT).

Zo werkt het

Je levert de bouwkundige, originele tekeningen aan in Revit of AutoCAD. Samen met de engineer neem je de gehele installatie door van schetsontwerp tot de te gebruiken materialen. Op basis van deze informatie ontvang je van Rensa een prijsopgave.

Bij opdracht lever je een schets aan van het leiding- en/of kanaalwerk om de situatie cq het verloop vast te stellen waarmee onze engineer aan de slag gaat.

Dit is het voordeel

Het bedrijfseconomisch verantwoord kunnen rekenen en tekenen met CAD en REVIT systemen vergt ervaring. Daarnaast zijn de licenties voor deze systemen doorgaans prijzig terwijl ze in de praktijk niet continue worden gebruikt. Onze engineers rekenen en tekenen elke dag en kunnen zo de gevraagde efficiëntie borgen. De installaties zijn berekend volgens de laatste ISSO normeringen zodat je de zekerheid hebt van een juist gedimensioneerde installatie en dat alles tegen uiterst concurrerende tarieven.