Warmteverlies- en koellast-berekeningen tegen een geringe vergoeding

Warmteverliesberekening tegen geringe vergoeding

Voor een juiste selectie van warmte cq. koude opwekkers en afgiftesystemen is een warmteverlies- en/of koellastberekening onontbeerlijk. Tegen een geringe vergoeding maakt Rensa deze noodzakelijke berekeningen graag voor je.
 

Rensa werkt met Vabi Elements software. Na het aanleveren van de bouwkundige tekeningen ontvang je van ons de prijsopgave van de berekeningen. Na opdracht maken wij de gewenste berekeningen en ontvang je een overzichtelijk document inclusief een aangezicht.

Rensa heeft de bouwkundige CAD of REVIT bestanden nodig om dit te kunnen inlezen in het berekening programma. Bij gebrek hieraan  zullen wij het geometrisch model zelf opbouwen. In dat geval komen de kosten van deze extra uren bij de kosten van de berekening.

Doordat wij een berekening voor je maken ben je verzekerd van de juiste keuze van opwekkers en afgiftesystemen. De installatie heeft exact de juiste capaciteit. Hierdoor kan het benodigde comfort prima worden gehaald en wordt er niet onnodig geïnvesteerd in een groter systeem met overcapaciteit.