We hebben sprookjesachtig nieuws! De afgelopen twee edities van de Nefit-Rensa familiedag zag er als gevolg van de coronapandemie anders uit dan gebruikelijk. We zijn daarom verheugd om te delen dat we uitkijken naar een ‘ouderwetse’ gezamenlijke Nefit-Rensa familiedag in de Efteling op zaterdag 20 mei 2023.
 

De alweer tiende editie van de Nefit Rensa familiedag belooft hopelijk een heerlijke, magische dag in zomerse sferen te worden. We beginnen met een warm welkom en iets lekkers, daarna kun je met eigen gezelschap erop uit. ’s Middags verzorgen wij een lunch, zodat je ook de rest van de dag kunt struinen door een sprookjeslandschap.

Sparen is nu nóg eenvoudiger!

Bestel je bij Rensa de geselecteerde Nefit Bosch producten? Dan levert dit automatisch spaarpunten op die je kunt inwisselen voor gratis toegangskaarten. Zestien spaarpunten geven recht op één toegangskaart.

Je ontvangt nu niet alleen spaarpunten bij aankoop van Nefit Bosch ketels, maar ook op airconditioning. Zo is het nóg eenvoudiger om te sparen!

Bekijk HIER de complete lijst met de producten en bijhorende punten.

Vergeet je niet aan te melden

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor deze actie, dus meld je snel aan via onderstaande button. Daarna gaat het sparen vanzelf en houden we je via e-mail op de hoogte van het puntensaldo.

Aanmelden


Na afloop van de actieperiode krijg je een e-mail waarmee je de gespaarde punten kunt verzilveren voor toegangskaarten.