Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten verder brengen. Dat is waar we voor staan. Met het merk Atlantic zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. 

Met een Atlantic lucht/water warmtepomp baad je in comfort. Onze lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen. De Atlantic lucht/water warmtepompen leveren zeer energiezuinig warm water tot 55°C voor vloerverwarming, laagtemperatuur-convectoren en radiatoren. 

Middels een optionele externe of standaard geïntegreerde boiler, zorgt het systeem ook voor sanitair warm water. En met de Hybride add-on toepassing kun je gas besparen op jouw bestaande HR-ketel door deze slim te combineren met een energiezuinige hybride warmtepomp. Dat kan onder in te leveren op de ruimte binnen, want deze warmtepomp heeft namelijk geen binnenunit. 

Maak kennis met de Atlantic Aurea Hybride Add-on. De meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel! 

  • Geen binnenunit, dus weinig ruimte nodig.
  • Past op elke cv-ketel.
  • Geen F-gas handelingen nodig voor installatie.
  • Voordelig alles-in-één-pakket, inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en een vuilfilter.

Bekijk de Atlantic Aurea

Meer dan 50 jaar ervaring

Met onze eerste roots in 1970 zijn we van een hecht familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste nationale ontwikkelaars en leveranciers van all-electric binnenklimaat systemen voor het verwarmen, verkoelen, en ventileren van woningen en utiliteits gebouwen. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en leveren van de beste producten die passen in de wereld van nu. 

Onderdeel van Groupe Atlantic Nederland

Sinds 2021 hebben Orcon BV en Thercon BV officieel hun krachten gebundeld  onder de vlag van Groupe Atlantic Nederland. Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit. 

Zo kun je er overal duurzaam verkoelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren.