Belimo

Belimo biedt wereldwijd leidende aandrijving- en kleptechnologie voor verwarming, ventilatie en airconditioning als compleet assortiment uit een hand, tegen een zeer gunstige prijskwaliteitsverhouding.
 

Swiss quality

Door consequente beantwoording aan de marktbehoefte en baanbrekende innovaties vormt Belimo sinds 1975 de standaard op het gebied van HVAC-aandrijvingen- en kleptechnologie. Klantenwensen worden snel en flexibel vervuld, de persoonlijke ondersteuning is wereldwijd zekergesteld.

Elke aandrijving wordt voor uitlevering uitvoerig getest. De gespecialiseerde know-how en de spreekwoordelijke "SWISS QUALITY" maken het mogelijk om op het gehele assortiment vijf jaar garantie te verlenen.

Tekst gaat verder onder de video.

De beste speler

Belimo probeert de klant een stapje voor te blijven door nieuwe markstandaarden aan oplossingen te stellen. Belimo inversteert in zichzelf door onderzoek en ontwikkeling.

Belimo levert meer dan alleen producten. Ze ondersteunen klanten met innovatieve, efficiënte en energie-optimaliserende oplossingen. Ze staan ​​dicht bij onze klanten over de hele wereld, ze spreken hun taal en ze begrijpen hen.