DRL Products

DRL Products is eind jaren ’90 opgericht en importeert, assembleert en produceert van oudsher een groot assortiment van decoratieve, design- en handdoekradiatoren, aansluitsets en designkranen. DRL Products is een innoverend bedrijf, die voortdurend op zoek is naar nieuwe producten om de samenwerking met de installatiewereld nog verder te intensiveren.
 

Ontwikkeling en innovaties

DRL Products importeert, assembleert en produceert kwaliteitsproducten. De verkoop en logistiek naar de eindgebruiker loopt altijd via de groothandel en installateur. Doordat DRL Products in Nederland voorraad houdt van de meeste producten kunnen zij over het algemeen vlot leveren. Daarnaast zijn de groothandelaren waar DRL Products intensief mee samenwerken ook voorraadhoudend voor de standaard producten. Deze standaard voorraadartikelen zijn dus door de groot- handelaren vaak direct via de vakhandel leverbaar.

De basis van DRL Products succes is het op zeer korte termijn leveren van kwalitatief hoogstaande maatwerkproducten tegen een goede prijsstelling. Daarnaast is klantgerichtheid een drijfveer. DRL Products volgt binnen de markt levende wensen en ontwikkelingen en innovaties op de voet en springen hier waar mogelijk op in.

Tekst gaat verder onder de video.    

DRL-Products is exclusief distributeur voor het merk CORDIVARI DESIGN® in Nederland. Dit programma kent meer dan 80 modellen welke zonder uitzondering behoren tot de absolute top wanneer men aan radiatoren denkt.

Het toepassen van verrassende productietechnieken zijn in de combinatie met roestvrijstaal en de sublieme afwerking kenmerkend voor CORDIVARI DESIGN®. Het resultaat is een programma radiatoren van hightech tot ultiem basic, ieder met de eigen signatuur.