HME produceert koperen buizen voor de bouw

Met zijn productiefaciliteiten in Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje is de HME Group een van 's werelds belangrijkste fabrikanten van halffabrikaten en producten gemaakt van koper en koperlegeringen. Een significant deel van de koperproducten voor de bouwindustrie is bestemd voor de sector "huishoudelijke installaties".

Onze koperen buizen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en in een grote verscheidenheid aan ontwerpen.

Koper is oneindig recyclebaar

Koper wordt al tientallen jaren beschouwd als het optimale materiaal voor huishoudelijk sanitair: de lange levensduur, de veelzijdige toepassingen en het ongeëvenaarde verwerkingsgemak onderscheiden koper als materiaal voor leidingbuizen van andere materialen. En het milieu wordt beschermd: Koper kan tot 100% gerecycled worden. Er zijn zelfs geen afvalverwijderingsproblemen.

  • HME-koperbuizen kunnen universeel worden gebruikt voor alle toepassingen in huishoudelijk sanitair.
  • HME-koperbuizen zijn ook een belangrijke en klimaatvriendelijke component in huishoudelijke warmtepompen.
  • Door hun natuurlijke antibacteriële eigenschappen zijn HME-koperbuizen perfect geschikt voor het transport van waardevol zuiver drinkwater.
  • Koperen buizen met een hoge interne zuiverheid worden gebruikt voor het transport van medische gassen in ziekenhuizen.

Meer informatie over onze producten: www.hmemetal.com

De hoogwaardige producten van HME zijn natuurlijk te vinden bij Rensa!

Bekijk het assortiment