Itho Daalderop

Een comfortabel, gezond én energiezuinig binnenklimaat, wie wil dat nu niet? Itho Daalderop heeft alles in huis voor het optimale binnenklimaat: een aangename temperatuur, voldoende warm water, frisse lucht en een slimme klimaatthermostaat. Samen versterken de producten elkaar tot geavanceerde klimaatsystemen.
 

Duurzame verwarming, het hart van comfort

Itho Daalderop's cv-ketel Base Cube is één van de duurzaamste van Nederland, want hij is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld de lucht/water warmtepomp (Cool) Cube of HP-S, slimme thermostaat en douchewarmteterugwinning. Zo combineert je geld- en energiebesparing met comfort en kun je met gemak het huis in één keer of in stappen upgraden. Het energielabel op verwarming kan dan oplopen tot A+ en op warm water zelfs tot A+++! Bouw je een nieuwe woning, kies dan voor de grondgebonden warmtepomp die geheel op basis van bodemenergie uw huis verwarmt en koelt.

Nooit meer wachten op warm water

Ben je het beu om te wachten op warm water in de keuken? Dan kun je een Close-in boiler in of onder het keukenkastje overwegen. Zo ontzie je de cv-ketel en kun je besparen op water en energie. Nog meer comfort? Kies dan voor een kokendwaterboiler met een speciale kokendwaterkraan.

Goede ventilatie betekent gezonde lucht en energie besparen

Ventilatie is een essentieel onderdeel van het binnenklimaat en wordt vaak vergeten of onderschat. Dit terwijl het een belangrijke voorwaarde is voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Vochtige ruimtes zijn niet alleen ongezond, maar het kost ook nog meer energie om deze te verwarmen. Een Itho Daalderop CVE-S ECO met gelijkstroommotor en geïntegreerde vochtsensor zal al snel een besparing opleveren van 60 euro per jaar op de elektriciteitskosten.

Met de slimme Spider is een optimaal binnenklimaat zo geregeld

Met de Spider klimaatthermostaat regel je als een spin in het web op afstand de ventilatie, verwarming, warm tapwater en elektrische apparaten. Waar en wanneer je maar wil. Ook buiten de deur, met de speciale app op smartphone of tablet. Je hebt op elk gewenst moment inzicht in het verbruik, zodat je precies weet hoeveel je verbruikt en hoeveel dat kost. Zo verlies je nooit de controle. Omdat je altijd nog zelf bepaalt wat comfortabel is. De rest regelen wij.