Itho Daalderop

Itho Daalderop is ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven, die al geruime tijd actief zijn in de installatiemarkt: Itho en Daalderop. Met innovatieve producten streefden beide bedrijven naar de optimale combinatie van duurzaamheid en comfort. Met duurzame verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen heeft Itho Daalderop alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Voor nieuwbouw, renovatie, hoog- én laagbouw.
 

Climate for life

Altijd behaaglijk in huis. Zeker van een gezond binnenklimaat. Nooit meer wachten op warm water. Duurzaam - all electric of hybride -verwarmen en koelen. Met de duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermostaatoplossingen heeft Itho Daalderop alles in huis voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Zo wordt energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk. 

Tekst gaat verder onder de video. 

Hand in hand

Door gebruik te maken van slimme, innovatieve technieken en hoogwaardig duurzaam materiaal, gaan comfort, gezondheid, duurzaamheid én betaalbaarheid hand in hand. Zo wordt het energie verbruik minder en afgestemd op persoonlijke situatie, wensen en behoeften. In miljoenen woningen bewijzen Itho Daalderop ventilatie- en verwarmingssystemen al jarenlang trouwe dienst.