LG Air Solution

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen. En daarom bieden wij uw klanten duurzame verwarmingsoplossingen voor iedere ruimte en voor ieder doel.

Duurzame verwarmingssystemen

LG’s lucht-water warmtepompen zijn één van de duurzaamste ter wereld en behoren daardoor tot de top van de markt. Doordat onze systemen zo energie-efficiënt mogelijk worden gemaakt, verlagen wij drastisch de CO2-uitstoot. Ook verminderen wij de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het Amerikaanse magazine Forbes heeft ons uitgeroepen tot één van de meest duurzame bedrijven ter wereld! En daar zijn we ontzettend trots op.

Kwaliteit & lange levensduur

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze producten tot de top van de markt blijft behoren, investeren wij veel in kwaliteitskeuring. Onze producten worden intensief getest en gekeurd voor ze de fabriek verlaten, waardoor wij bedrijfszekerheid en een lange levensduur van onze LG lucht-water warmtepompsystemen kunnen verzekeren.

LG THERMA V

LG THERMA V is een lucht-water warmtepomp (Air to Water Heat Pump – AWHP) die een oplossing biedt voor verwarming, koeling en warm water. Zowel met het oog op de vervanging van verwarmingssystemen in de gebouwde omgeving als de installatie van energie-efficiënte oplossingen in complete nieuwbouwwijken.

LG Assortiment

Wij leveren voor elke doelgroep een verwarmingsoplossing, zowel F-gassen als niet F-gassen gecertificeerde producten. Dus of het nu gaat om een erkende w-installateur, e-installateur of loodgieter: iedereen kan met onze producten aan de slag!

Ons lucht-water warmtepomp assortiment bestaat uit:

  • LG Therma V Monobloc S
  • LG Therma V Integrated Water Tank (IWT)
  • LG Therma V Split
  • LG Therma V Hydrosplit
  • LG Therma V Warmtepompboiler

Met de LG Warmtepomp Configurator kunt u zelf een situatie configureren en krijgt u makkelijk en snel een prijsoverzicht van het complete LG warmtepompsysteem.