Radson

Radson, in 1966 als een familiebedrijf opgericht, is reeds decennialang een toonaangevende Europese producent van hoog kwalitatieve radiatoren en vloerverwarming. Sinds 1990 maakt Radson deel uit van de Finse Purmo Group. Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’, dat wil zeggen twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal.
 

Comfort delivered is de belofte van Radson aan alle klanten. Om iedereen te helpen een duurzaam binnenklimaatcomfort te bereiken, zet Radson zich in om toonaangevende klimaatoplossingen en diensten voor binnenshuis te leveren.

Bij Radson weten ze dat binnen in huis de plek is waar we allemaal groeien, leren en schitteren. Verwarmings- en koelsystemen spelen een belangrijke ondersteunende rol in dat moderne leven. Radson streeft voortdurend naar innovatieve binnenklimaatoplossingen die het hoogste niveau van comfort en energie-efficiëntie bieden.

Radson-oplossingen zijn ontworpen om bij te dragen aan een beter welzijn en tegelijkertijd de druk op de natuurlijke rijkdommen van de wereld te verminderen.

.video-container { position:relative; padding-bottom:56.25%; padding-top:30px; height:0; overflow:hidden; } .video-container iframe, .video-container object, .video-container embed { position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%; }

Kwaliteit & Milieuzorg

Naast het aanbieden van kwaliteitsproducten investeert Radson continu in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. In haar productieproces streeft Radson naar een minimaal verbruik van grondstoffen, energie, water, een vermindering van het geluidsniveau en de luchtuitstoot.

Radson bewijst elke dag opnieuw dat water- en lucht- zuivering, geluidsbeheersing en warmterecuperatie perfect samen kunnen gaan met een gezonde rentabiliteit. Grenzend aan een natuurgebied wil Radson zich op een harmonieuze manier met oog voor de natuur verder blijven ontplooien.