Soler & Palau

Soler & Palau biedt het breedste assortiment ventilatoren voor utiliteit, woningbouw en industrie. Van 10 tot 300.000 m3/h per unit voor iedere denkbare toepassing: waar gewenst Plug & Play en fluisterstil. De meest gevraagde uitvoeringen, zoals geluiddempende gelijkstroom boxventilatoren en buisventilatoren, zijn bij Rensa direct uit voorraad leverbaar. 

Soler & Palau is Europa’s grootste fabrikant van ventilatoren en compacte Plug & Play luchtbehandelingskasten. De 40 R&D-medewerkers zijn continu aan de slag voor innovaties en nieuwe oplossingen, en hebben in de loop der tijd meer dan 80 patenten verworven.

Altijd een goede oplossing

Het resultaat: het assortiment van Soler & Palau biedt voor elke ventilatievraag een passende oplossing. Of het nu om schoolgebouwen, appartementencomplexen kantoren of industriële panden gaat, voor iedere denkbare toepassing biedt het assortiment van Soler & Palau uitkomst. 

Plug & Play luchtbehandelingskasten 

Naast het grote assortiment ventilatoren, produceert Soler & Palau compacte Plug & Play luchtbehandelingskasten en WTW-units met hoog rendement warmtewiel of kruisstroomwisselaar in capaciteiten van 500 tot 15.000 m3/h. Standaard kunnen deze units via Modbus op het gebouwbeheersysteem worden gekoppeld, of middels de interne webserver over IP worden benaderd. 

Advies en ondersteuning 

In Nederland is Soler & Palau gevestigd in Breda. De medewerkers staan klaar voor advies en ondersteuning in het voortraject, maar ook tijdens uitvoering. Er kan worden geassisteerd tijdens de inbedrijfstelling, naar wens telefonisch of op locatie. Rensa en S&P zorgen dat het werkt!