Vaillant

Bij Vaillant denken we slechts aan één ding: de toekomst

Vaillant is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, en zetten ons in voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu.  Sinds 1874 is het ons doel om hoogwaardige producten, uitstekende service en betrouwbare oplossingen aan onze klanten te bieden. Door onze ruime ervaring en visies op het gebied van duurzame en verantwoorde totaaloplossingen, vormen wij de toekomst van de verwarmingstechnologie.

Kies Vaillant voor betrouwbare, duurzame en toekomstgerichte verwarmings- en koelsystemen.

Warmtepompen

Gemaakt voor de toekomst

Bij Vaillant ontwikkelen we al tientallen jaren warmtepompen. Bij aanschaf van een Vaillant warmtepomp kan je vertrouwen op zeer hoge betrouwbaarheid en degelijke Duitse kwaliteit. Of het nu in nieuwbouw of renovatie is - ons assortiment warmtepompen is geschikt voor het gebruik van verschillende warmtebronnen en diverse bouwgroottes. Onze lucht-waterwarmtepompen aroTHERM plus, aroTHERM split en aroTHERM monobloc zijn alledrie geschikt voor zowel hybride als all-electric gebruik.

Hr-ketels

Gegarandeerd rendement

Met de zeer efficiënte hr-ketels van Vaillant bespaar je energie en kosten. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee! Zo blinkt de hr-ketel ecoTEC executive uit in energiezuinigheid en verwarmen op een laag pitje. Met een Vaillant ketel kies je voor uitstekende efficiëntie en betrouwbaarheid.

Airconditioning

Veel comfort met laag energieverbruik

Met de climaVAIR levert Vaillant een milieuvriendelijke en bijzonder efficiënte oplossing voor koeling én verwarming. De invertertechnologie zorgt ervoor dat wanneer de gewenste temperatuur in de kamer is bereikt, de omvormer automatisch het toerental van de compressor verlaagt. Dit bespaart energie, vermindert temperatuurschommelingen en verlengt de levensduur van het apparaat.