Aalberts integrated piping systems (VSH)

Aalberts integrated piping systems verbindt: onze systemen zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geintegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw. Aalberts biedt volledig geintegreerde leidingsystemen in valve-, connection, fastening en piping technology.

In nauwe samenwerking met onze klanten bouwt Aalberts integrated piping systems het perfecte geintegreerde leidingsysteem, dat aan al hun eisen voldoet. Onze leidingsystemen laten zich eenvoudig specificeren, installeren, controleren en onderhouden, waarmee je aanzienlijk bespaart op voorbereidings- en montagetijd. Aalberts voldoet aan de hoogste kwaliteits- en industriele normen, die vereist zijn in hun markten.

Don’t just buy products, buy solutions.

Aalberts integrated piping systems biedt een serie productlijnen aan die:

  • naadloos op elkaar aansluiten.
  • beschikbaar zijn in de afmetingen van 6 mm tot en met 104” (DN2600).
  • toepasbaar zijn voor dik- en dunwandige metaal of kunststof buis. 
  • press-, knel-, groef- of pushaansluitingen hebben.
  • bestaan uit fittingen, appendages, buis en/of gereedschap.
  • BIM ready zijn.

verbindingstechnologie

VSH

VSH levert al ruim 90 jaar complete leidingsystemen en appendages over de hele wereld. In de jaren 70 zette VSH de bekende en nog steeds best verkochte knelfitting VSH Super op de markt, gevolgd door de VSH XPress pressfitting, een technologie die het mogelijk maakt nog sneller een betrouwbare verbinding te realiseren.

Shurjoint

De geschiedenis van Shurjoint gaat terug naar 1974, toen de oprichters hun eerste groefkoppelingen produceerden. Deze koppelingen werden gemaakt van gietijzer, het materiaal van dat moment. Shurjoint wordt erkend als wereldleider in ontwerp en fabricage van mechanische leiding componenten.

afsluitertechnologie

Apollo

Apollo Valves levert al sinds 1928 aan commerciele en industriele markten. De afsluiters met hun kenmerkende gele hendels, worden ontworpen en vervaardigd in de ultramoderne state-of-the-art fabriek in North Carolina in de Verenigde Staten. Apollo heeft een uitstekende kwaliteitscontrole, kostenbeheersing en de kortst mogelijke levertijden. Haar assortiment bestaat onder meer uit kogelafsluiters, veiligheidsafsluiters en terugslagbeveiligers.