Aalberts integrated piping systems (VSH)

Aalberts integrated piping systems levert kwaliteits-leidingsystemen en -appendages in heel Europa. Aalberts integrated piping systems biedt het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef- press- en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof.
 

Met ruim 85 jaar ervaring en een schat aan kennis zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare partner, waar elk van de circa 300 medewerkers zich dagelijks hard voor maakt. Dynamisch, innovatief, prestatie- en resultaatgericht zijn kernwoorden waar het binnen Aalberts integrated piping systems dagelijks om draait.

Innovatie door de installatiewereld

De dagelijkse contacten met installateurs, ontwikkelaars, adviseurs en architecten helpen Aalberts integrated piping systems om bestaande producten nóg verder te verbeteren en uiteraard ook om nieuwe producten te ontwikkelen. Ze hebben alle kennis in huis: van grondstof- en productspecialisten tot een zeer modern en uitgebreid machinepark.

Ze werken er iedere dag hard aan om installerend Nederland een zo breed mogelijk aanbod te bieden, in alle relevante materialen, met alle relevante aansluitingen en alle relevante productkeuren.