alpha innotec

Al sinds 1998 ontwikkelt, produceert en verkoopt alpha innotec op de markt duurzame en bedieningsvriendelijke warmtepompen. De ontwikkeling van de producten in het eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en de jarenlange ervaring als producent van energiezuinige oplossingen verschaffen jouw de zekerheid dat je met een product van alpha innotec de juiste beslissing hebt genomen.
 

De warmtepomp van alpha innotec staat voor kwaliteit, innovatie, eenvoudige installatie en bediening en voor een betrouwbare werking. Met een breed assortiment voor iedere toepassing, iedere gebouwgrootte en iedere gestelde eis, neem je de beslissing voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct, dat geheel aan jouw behoeften voldoet.

Door de onafhankelijkheid van fossiele en eindige energiebronnen en de grote energiezuinigheid van warmtepompen is alpha innotec een merk, dat de hoogste waarde hecht aan ecologische en economische duurzaamheid.

Tekst gaat verder onder de video.

Kennis komt met de jaren

De kennis uit jarenlange ervaring als fabrikant van warmtepompen stroomt dagelijks de werkgebieden binnen en helpt de voorsprong als innovatief handelsmerk te behouden. Grote investeringen zoals de bouw van een R&D-centrum stellen de geschiktheid voor de toekomst van product en handelsmerk voor de toekomst veilig.

Als handelsmerk van de ait-deutschland GmbH, dat inmiddels onderdeel is van de grootste groep fabrikanten van warmtepompen in Europa, maakt alpha innotec gebruik van de synergiëen van de groep en hun leden bij "energiezuinige oplossingen“ in de sectoren verwarmen en koelen.

Alpha innotec verkoopt haar producten in de Benelux via haar partner Nathan. Nathan biedt hét totaalpakket op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen.