A.O. Smith

A.O. Smith is een Nederlandse fabrikant en leverancier van boilers en andere warmwaterapparatuur voor industriële en huishoudelijke toepassingen. Duurzaamheid en innovatie zijn sleutelwoorden in het ruim 140-jarige bestaan van A.O. Smith. Als uitvinder van een gepatenteerd emailleringsproces weet A.O. Smith als geen ander hoe levensduur en kwaliteit van staal-geëmailleerde warmwatertoestellen geoptimaliseerd kunnen worden. 
 

A.O. Smith levert maatwerkadvies

Kwaliteit staat bij A.O. Smith hoog in het vaandel. Bij de vele opties die voorhanden zijn, ondersteunen de Technical Support medewerkers en Sales Engineers van A.O. Smith je met gericht advies. Dat kan in het voortraject, waar de belangrijke keuzes gemaakt moeten worden, maar ook later bij het installeren en onderhouden van de toestellen.

Tekst gaat verder onder de video. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Trendsetter van warmwaterproducten

A.O. Smith hecht veel waarde aan kwaliteit in haar ontwikkel- en productieprocessen. Daarnaast zijn zij trendsetter op het gebied van geavanceerde warmwaterproducten en technologieën. Een goed voorbeeld hiervan is de zelf ontwikkelde, gepatenteerde PermaGlas Ultra Coat emaillering: een glazen beschermingslaag aan de binnenzijde van de stalen tank die zorgt voor een maximale corrosiebestendigheid en daarmee optimale levensduur van het toestel.