Bonfix

BONFIX is een groeiend en bloeiend bedrijf dat is opgericht in 1994. Dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, meerlagen leidingsystemen (Alu-pers), kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied heeft Bonfix een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.
 

Topkwalititeit installatiematerialen snel geleverd

Het leveren van absolute topkwaliteit (door technologische innovatie) voor zeer concurrerende prijzen staat aan de basis van het BONFIX succes. Toch is dat niet het enige argument op grond waarvan klanten voor BONFIX kiezen. Verkopen is één ding, maar correct leveren staat bij Bonfix ook zeer hoog in het vaandel. BONFIX beheerst dit als geen ander. Het staat er zo gemakkelijk: “Bestellingen gedaan voor 16.00 uur worden de volgende werkdag nog uitgeleverd” en “Spoedbestellingen binnen 4 uur.” Dit vraagt wel een perfecte, logistieke organisatie en een onberispelijke voorraadbeheersing. De 24-uursleveringen hebben een uitleveringsgraad van 99,8%.

Tekst gaat verder onder de video.   

Het BONFIX team staat voor je klaar

Of het nu gaat om leveringen, productinformatie of een vraag over service; een gedreven team staat voor je klaar en helpt je met veel plezier. Bonfix denkt in oplossingen en stelt de tevredenheid van klanten centraal.

Denk je dat een product beter kan, ook dat horen zij graag. Ze staan altijd open voor ideeën die het werk van de installateur en de groothandel nog aangenamer maken.

Dit zijn zaken die BONFIX tot in de puntjes heeft geregeld. Bonfix staat dus te allen tijde voor je klaar en speelt adequaat in op jouw wensen. Zo loopt BONFIX voorop bij de invoering van Electronic Data Interchange (EDI): de nieuwe standaard voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen en bepaalde berichten of bevestigingen.

Snelst groeiende fittingmerk

Deze voortvarende aanpak werpt als jaren zijn vruchten af. Steeds meer bedrijven kiezen voor de producten van BONFIX dat zich al jaren het snelst groeiende fittingmerk van Nederland en zelfs Europa mag noemen. Die gezonde groei resulteerde in 2012 in een nieuw hoogtepunt: de realisatie van een gloednieuw en uiterst geavanceerd bedrijfspand op het goed en gemakkelijk bereikbare industrieterrein Hessenpoort in Zwolle.

Met deze “Grote Sprong Voorwaarts” heeft BONFIX de ingeslagen weg kunnen voortzetten: met optimale service, snelle en correcte leveringen en zoals onze klanten gewend zijn: “Superieur in prijs en kwaliteit!” Ze zitten dus niet stil en komen continu met nieuwe producten in combinatie met originele en leuke acties op o.a. beurzen of in mailingen. Dit alles maakt Bonfix populair bij onze klanten.