Bonfix

Al sinds 1994 heeft het Zwolse BONFIX een pioniersrol vervuld in het mogelijk maken van technologische vooruitgang door nauw samen te werken met installateurs en groothandels. Door zich voortdurend te richten op de behoeften van de installateurs, heeft BONFIX een breed en uniek assortiment weten samen te stellen dat een scala aan toepassingen biedt voor zowel sanitair als CV-installaties.

Meer dan een kwarteeuw aan vooruitgang en innovatie hebben de basis gelegd voor de exponentiele groei waar niet alleen BONFIX, maar vooral de vele tevreden installateurs dagelijks de vruchten van plukken. Niet alleen de kwaliteit van de producten staat hoog in het vaandel, BONFIX zorgt ook dat alle producten razendsnel naar de groothandels worden verzonden. Hierdoor worden de kernwaarden van kwaliteit en betrouwbaarheid voor alle klanten gegarandeerd.

BONFIX onderscheidt zich als betrouwbare leverancier van hoogwaardige producten en is uitgegroeid tot een onmisbaar begrip als het gaat om fittingen, kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten voor zowel binnen- als buitenland.