Sinds 1947 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van centrale verwarming, sanitair en koeling. De aansluitkoppelingen en buizen van het merk MultiSkin, de radiatorappendages SAR en de SENSO thermostaatkoppen zijn al tientallen jaren de norm en een favoriet van de installatiebranche.

Met onze leidingsystemen, radiatorappendages en complete vloerverwarmingssystemen dragen wij in grote mate bij aan de energie-efficiënte en -kosten, het comfort en de veiligheid van gebouwen maar ook aan een verhoogde productiviteit op de bouw.

 

Europese topkwaliteit

Vanuit zowel Frankrijk als in het hart van de Europese messingverwerking, Brescia Italië, levert COMAP producten van gegarandeerde Europese kwaliteit.

Al onze producten worden met veel aandacht voor duurzaamheid en milieu geproduceerd. Vanuit ons logistieke centrum nabij Parijs leveren wij aan meer dan 50 bestemmingen over de hele wereld.

Met een assortiment bestaande uit meerlagen- en kunststofbuizen, messing en kunststof perskoppelingen, pushkoppelingen, handbediende en thermostaatkranen en -koppen, complete vloerverwarmingssystemen, inregelafsluiters en sanitaire voorzieningen behoort het aanbod van COMAP tot het meest uitgebreide van de markt. U kunt dus voor al uw producten bij één leverancier terecht.

Tekst gaat verder onder de video.

Toonaangevend

COMAP is een toonaangevende ontwerper-fabrikant van verwarmings- en sanitaire oplossingen voor het optimaliseren van het comfort van de bewoners en het verbeteren van de milieuprestaties van gebouwen.

  • Als Europese industriële groep en dankzij een commercieel netwerk in meer dan 20 landen is COMAP sterk vertegenwoordigd op het internationale toneel.
  • Het aanbod van de groep omvat controle- en regeltechnologieën, leidingsystemen, oplossingen voor de verbetering van de waterkwaliteit. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in de studiebureaus en de fabrieken van de groep in Frankrijk en Italië.
  • De oplossingen met toegevoegde waarde van COMAP kunnen perfect ingepast worden in de leefruimtes, waar ze een slim water- en energiebeheer mogelijk maken en bijdragen tot het comfort en het welzijn van de bewoners.

Nieuw hoofdkantoor

COMAP is sinds 2020 samengegaan met Flamco onder de naam Aalberts hydronic flow control. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Almere zijn we verantwoordelijk voor de technische en commerciële ondersteuning van de Nederlandse klant.

In nauwe samenwerking met geselecteerde groothandels en monteurs levert COMAP haar producten echter al meer dan 50 jaar op de Nederlandse markt.

Vandaag de dag leveren wij een volledig gamma aan regelsystemen, aansluitoplossingen en vloerverwarming in Nederland.

Ga naar het COMAP assortiment