Danfoss

Danfoss Climate Solutions verkoopt producten die bijdragen aan het verlagen van het energieverbruik en het verhogen van het comfort in woningen en utiliteitsgebouwen. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn radiatorthermostaten, radiatorappendages, (dynamische) inregelafsluiters en zoneregelingen.
 

Danfoss biedt gebruiksvriendelijke en duurzame producten die zijn voorzien van de meest moderne technieken en betrouwbare onderdelen. Kwaliteit en service staan bij Danfoss voorop. De beste oplossing voor iedereen, dat is wat Danfoss nastreeft.

Specialist waterzijdig inregelen

Danfoss is specialist op het gebied van waterzijdig inregelen van woonhuizen en appartementencomplexen. Naast een online kennisplatform (inregelen.danfoss.nl) met alle actuele technische informatie en tools, organiseren zij regelmatig live (online) trainingen.

Eenvoudig inregelen met app

Ruim 3.000 professionals maken reeds gebruik van de Danfoss “Installer App”. De app is een onmisbare tool voor iedere installateur die snel op locatie de inregelstand van een Danfoss radiatorafsluiter wil bepalen. Download de gratis app in de App Store of de Play Store.