Danfoss

Danfoss Climate Solutions verkoopt producten die bijdragen aan het verlagen van het energieverbruik en het verhogen van het comfort in woningen en utiliteitsgebouwen. 

Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn radiatorthermostaten, radiatorappendages, (dynamische) inregelafsluiters en zoneregelingen en oplossingen die zorgen voor optimale flexibiliteit in HVAC systemen, zoals in kantoren met slimme opties. 

Danfoss biedt gebruiksvriendelijke en duurzame producten die zijn voorzien van de meest moderne technieken en betrouwbare onderdelen. Kwaliteit en service staan bij Danfoss voorop. De beste oplossing voor iedereen, dat is wat Danfoss nastreeft. 

Specialist waterzijdig inregelen

Danfoss is specialist op het gebied van waterzijdig inregelen van woonhuizen en appartementencomplexen. Naast een online kennisplatform; inregelen.danfoss.nl met alle actuele technische informatie en tools, organiseren zij regelmatig trainingen (zowel op locatie als online).

Gratis training waterzijdig inregelen

Wil je de juiste keuzes kunnen maken bij het inregelen van het afgiftesysteem? Hiervoor slaan Danfoss en Intergas de handen ineen. Een specialist van Danfoss leert je in het gloednieuwe Intergas Xperience Center hoe je een klachtenvrije installatie tot stand brengt met optimaal rendement.

Na het volgen van deze training ben jij op de hoogte van:

  • Hoe je suizende geluiden in je installatie voorkomt;
  • Hoe je de juiste volumestromen instelt;
  • Hoe je voldoende waterinhoud waarborgt;
  • Welke inregelvoorzieningen ideaal zijn voor verschillende type installaties;
  • Hoe je inregelstanden bepaalt en een inregelrapport maakt.

Als je bij Intergas een training op locatie volgt, dan zijn lesmateriaal en catering (onbeperkt koffie of thee en lunch!) inbegrepen. Meld je nu gratis aan via deze link (Selecteer bij trainingen: “Waterzijig inregelen”)

Eenvoudig inregelen met app

Meer dan 5000 installateurs hebben de Danfoss Installer App geïnstalleerd op hun smartphone. De app is een onmisbare tool voor iedere installateur die snel op locatie de inregelstand van een Danfoss radiatorafsluiter wil bepalen. Met hulp van de app zorg je er eenvoudig voor dat je altijd de juiste warmteafgifte, flow en voorinstelling selecteert. En je kunt per project een overzichtelijk inregelrapport genereren. Download de gratis app in de App Store of de Play Store, zoek op: “Danfoss Installer App”.

100% gegarandeerd geen geruis 

Een belangrijk feit bij waterzijdig inregelen zijn klachten over geruis. Dit kan voorkomen worden met 100% drukgecompenseerde radiatorafsluiters. Bij het ontwerp van de Danfoss Dynamic Valve™ is gekozen voor 100% drukcompensatie door middel van een ingebouwde drukverschilregeling. Zo zorg je ervoor dat jouw klant investeert in dynamische radiatorafsluiters met een jarenlange probleemloze en geruisloze werking. 

Ga voor meer informatie naar inregelen.danfoss.nl 

Danfoss Dynamic Valve™
  • 100% drukcompensatie door membraam gestuurde drukverschilregeling.
  • Instelbaar debiet van 25 tot 135 l/h.
  • Drukverschil 10 tot 60 kPa.
Bekijk de Dynamic Valve