DUCO

DUCO Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie.
 

Sinds de oprichting in 1991 is DUCO uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Het 101.000 m² grote bedrijf situeert zich in Veurne (België), gelegen langs de E40.

Voor elke situatie heeft DUCO de oplossing in huis: natuurlijke ventilatie via het raam of de gevel, mechanische toe- en/of afvoer met de DucoBox of zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt.

DUCO heeft de productie in handen als 100 procent Belgische fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt. 

Tekst gaat verder onder de video.    
 

"De toekomst van DUCO is groen"

In een uitdagende en ambitieuze markt vol uitdagingen staat één ding als een paal boven water; de toekomst van DUCO is groen. Volgens Richard Geraerts, verkoopleider DUCO, is samenwerking een onmisbare factor. De vervangingsmarkt van ventilatieboxen is een nieuw speerpunt.

Lees verder

Ventilatie vol kansen en uitdagingen

“World of Oxygen” zo luidt de slogan van DUCO, specialist in ventilatie techniek. Peter Hartveld, business manager Installatie bij DUCO, voelt zich hier medeverantwoordelijk voor. De wereld van ventilatietechniek wordt belangrijker, maar ook complexer. Installateurs vragen steeds meer om ondersteuning. Hartveld: “We gaan het daarom samen doen. We ontzorgen de installateur en begeleiden de projecten van A tot Z.”

Lees verder

DUCO, Home of Oxygen

DUCO Ventilation & Sun Control
Handelsstraat 19
8630 Veurne (België)
T: 0032 58 33 00 33
F: 0032 58 33 00 44
I: duco.eu
E: info@duco.eu