De wereld van HVAC is momenteel erg dynamisch. Veranderingen op het gebied van verwarming, koeling, water- en energievoorziening wisselen elkaar snel af. Flamco speelt hierin een toonaangevende en actieve rol met duurzame en energiebesparende oplossingen.

Wij beperken onze eigen CO2 footprint en die van u en uw klanten met innovaties van bron tot afgifte. Innoveer mee voor een duurzame toekomst!


 

Flamco is onderdeel van Aalberts, samen met Comap. Door onze enorme expertise te bundelen, zijn wij van grote toegevoegde waarde voor onze klanten.

Wij kunnen oplossingen bieden in elke fase van uw project (van planning tot inbedrijfstelling en onderhoud) of proces (van bron tot afgifte). Op basis van ons uitgebreide productenpakket en dienstenpalet kunnen wij u optimaal ondersteunen om de meest energie-efficiënte resultaten te behalen.

Flamco is verantwoordelijk voor de productie, verkoop en distributie van alle Hydronic Flow Control producten voor verwarming-, koeling-, water- en solarsystemen.

Wij onderscheiden ons in de markt met totaaloplossingen op het gebied van warm- en koudwaterdistributie en kunnen HVAC-oplossingen op maat leveren. Deze oplossingen worden met name toegepast in appartementen, huizen en utiliteitsgebouwen.

Tekst gaat verder onder de video.

Ons aanbod bestaat uit:

  • Expansievaten, expansieautomaten en navulautomaten voor verwarmings- en koelinstallaties.
  • Veiligheidsventielen, manometers, aansluitgroepen en andere appendages.
  • Buffervaten, boilers en expansievaten voor warmwatersystemen.
  • Apparatuur voor ontluchting en vuilafscheiding.
  • T-plus koppelingen voor snelle uitbreiding van bestaande systemen.
  • Appendages en montagemateriaal voor solarsystemen.
  • Rail, beugels, consoles en ander montagemateriaal voor het bevestigen en ophangen van buizen.

‘Life cycle management’ van gebouw en installatie

We zijn betrokken bij elke fase in de levenscyclus van een gebouw: van begin tot eind. Tijdens de planningfase leveren we de benodigde productgegevens, zoals BIM-modellen, berekeningen en tekeningen. Daarnaast brengen we vooraf gemonteerde producten direct naar de bouwlocatie, om uw werkzaamheden te vergemakkelijken. Tot slot kunt u bij ons terecht voor producten en services om uw energieverbruik te verlagen.
Kortom, u kunt gedurende uw gehele project op ons vertrouwen.
 


Innovaties voor een duurzame toekomst

Bij Flamco denken we continu na over mogelijkheden om onze producten efficiënter, gebruiksvriendelijker, energiezuiniger en duurzamer te maken. Dat we daarin ook slagen, bewijzen onze producten dagelijks in de praktijk.

Wij investeren voortdurend in kennis- en productontwikkeling in samenwerking met installateurs en adviseurs. Zo verzekeren wij onszelf en u ervan dat onze oplossingen zo goed en actueel mogelijk op uw behoeften aansluiten.

Ga naar het Flamco assortiment